Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Wim Kieft - De terugkeer

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2018 9789048844357
Direct te downloaden

Samenvatting

Na het verschijnen van KIEFT, de megabesteller uit 2014 waarin de hoofdpersoon op indringende wijze zijn jarenlange cocaïne- en alcoholverslaving aan het grote publiek openbaarde, werd schrijver Michel van Egmond telkens met dezelfde vraag geconfronteerd: 'Hoe gaat het nu met Wim Kieft?

Dit boek is het antwoord op die vraag.
DE TERUGKEER vormt een indringend en ontroerend portret van iemand die worstelt met zijn verleden maar vertrouwen heeft in de toekomst, die opvallend openhartig vertelt over zijn constante strijd tegen de verleidingen, over zijn terugvallen en over een heel nieuw probleem: de dwanggedachten die hem tegenwoordig uit zijn slaap houden. Over een gekneusd geweten en een verleden dat hem overal achtervolgt, maar vooral over hoop, herstel en hervonden herinneringen.
Samen met Van Egmond keert Kieft tweemaal terug naar Italië, het land waar hij als voetballer en als mens volwassen werd, om daar de confrontatie met zijn eigen geschiedenis aan te gaan. Het resultaat is een met vaart geschreven 'roadmovie' op papier vol verrassingen, serieus, schrijnend en grappig tegelijk, over een man die langzaam maar zeker zijn zelfvertrouwen hervindt.

Specificaties

ISBN13:9789048844357
Trefwoorden:biografie, voetbal
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:240
Druk:1
Verschijningsdatum:23-10-2018
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
2 stemmen
2
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Michel van Egmond

Michel van Egmond (1968) is al jaren de populairste sportschrijver van Nederland. Hij produceerde met de boeken GIJP, KIEFT en Topshow drie bestsellers op rij. Hij is de enige auteur die erin slaagde om tweemaal achter elkaar de prestigieuze NS Publieksprijs te winnen.

Andere boeken door Michel van Egmond

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Wim Kieft - De terugkeer