Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Meestersprekers

Over de kunst van het spreken

Paperback Nederlands 2012 9789052619941
Voormalig top 100Totaal 82 dagen
Verkooppositie 1478Hoogste positie: 21
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Wat is de essentie van goed spreken? Wat maakt iemand tot een meesterspreker? Welke kenmerken zijn daarbij doorslaggevend? En is presenteren iets wat je kunt leren?

In 'Meestersprekers' zijn negentien bekende sprekers aan het woord. Zij geven een diepgaande en verrassende inkijk in de praktijk van het presenteren. Openhartig delen ze hun ervaringen. Dit levert niet alleen waardevolle inzichten op maar maakt Meestersprekers tevens tot een inspirerend boek dat zelfs de meest timide spreker uit zijn schulp zal doen kruipen.

Laat u inspireren door de meest bevlogen en begaafde sprekers in Nederland.

Met medewerking van Alexander Rinnooy Kan, Hans Wiegel, Ben Tiggelaar, Leo Blokhuis, Hedy d'Ancona, Anne van der Meiden, Gerard Spong, Yvonne van Rooy, Michiel Muller, Simone Brummelhuis, Ronald Naar, Frits van Oostrom, Carel ter Linden, Hans van Breukelen, Bercan Günel, Jos Burgers, Paul Schnabel, Robert Benninga en Manfred Kets de Vries.

Specificaties

ISBN13:9789052619941
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:21-8-2012

Lezersrecensies

4.3 van de 5
3 stemmen
1
2
0
0
0

Interviews en artikelen (1)

interview
Farah Nobbe: ‘Door te spreken heb je invloed’
Ben Kuiken 9 februari 2011 Op school hebben we het niet geleerd, en het zit ook al niet in onze cultuur: spreken in het openbaar. Toch heeft ons land een aantal Meestersprekers voortgebracht waar elke beginnende spreker van kan leren. Van Hans Wiegel en Hedy d’Ancona tot Ben Tiggelaar en Jos Burgers: allemaal delen ze hun lessen met ons in het boek Meestersprekers. Een gesprek met een van de auteurs, Farah Nobbe.

Over Farah Nobbe

Farah Nobbe is eigenaar van Nobbe | Mieras trainingen, een bureau dat gespecialiseerd is in presentatietrainingen. Farah Nobbe - van Steenoven (1968) is mede-eigenaar van Nobbe | Mieras trainingen. Zij volgde een theateropleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem. Na haar opleiding werkte zij als regisseur, schrijver en actrice voor theater en televisie. Gaandeweg werd ze steeds meer gevraagd als trainer en coach in presenteren. Dit leidde in 2004 tot het oprichten van haar eigen bureau. Omdat ze ontevreden was over wat ze aantrof in de reguliere presentatietrainingen, ontwikkelde zij nieuwe trainingsmethodieken waarbij ze putte uit de wereld van het theater, televisie, film en psychologie.

Andere boeken door Farah Nobbe

Over Natalie Holwerda

Natalie Holwerda-Mieras is eigenaar van Nobbe | Mieras trainingen, een bureau dat gespecialiseerd is in presentatietrainingen.

Andere boeken door Natalie Holwerda

Inhoudsopgave

Inleiding

1 Meesterlijk spreken
2 Meesterlijk bedenken
3 Meesterlijk voorbereiden
4 Meesterlijk presenteren
5 Het charisma van de meestersprekers
6 De invloed van de meesterspreker
7 De zeven lessen van de meesterspreker

Biografieën en analyses
Bronnen
Dankwoord
Over de auteurs
Over het bureau

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Meestersprekers