Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Ontdek snel: pinterest voor zakelijk gebruik

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2014 9789059406759
Direct te downloaden

Samenvatting

Momenteel is Pinterest de snelst groeiende social media site. Aanwezigheid op Pinterest is dus onmisbaar voor bedrijven en ondernemers. Hoe benut u dit sociale, visuele platform zo optimaal mogelijk?

Ontdek snel hoe u Pinterest succesvol inzet voor zakelijk gebruik met praktische tips en voorbeelden uit dit boek. Pinterest draait om beelden die gepind, gerepind en geliked kunnen worden. Gebruik Pinterest om jezelf en/of je bedrijf visueel te profileren.

Leer hoe u met behulp van Pinterest meer bezoekers op je website krijgt, hoe u het aantal volgers op Pinterest verhoogt en hoe u het effect van uw Pinterestwerkzaamheden meet en analyseert. Zet Pinterest sneller en effectiever in met de in dit boek behandelde tools en maak strategisch gebruik van hashtags en trefwoorden voor beter bereik van uw pins. Ontdek hoe effectief Pinterest kan zijn als marketingtool.

Specificaties

ISBN13:9789059406759
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Druk:1
Verschijningsdatum:18-3-2014

Lezersrecensies

2.0 van de 5
1 stem
0
0
0
1
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jeanet Bathoorn

Jeanet Bathoorn is ondernemer vanaf 1 januari 2005. Ze heeft in de loop van de jaren meerdere bedrijven gehad. In 2016 registreerde ze het merk VrijheidsOndernemer®. Vanaf 2012 focust zij zich al op de combinatie bedrijf en 'de rest van je leven'. Na het veranderen van haar verdienmodel en het maken van harde keuzes is ze erin geslaagd om ongeveer 4 maanden per jaar te werken en 8 maanden per jaar te kiezen wat ze doet. Aan de hand van haar framework begeleidt zij zelfstandig kennis-ondernemers naar meer resultaat, vrijheid en succes. Zij is expert op het gebied van masterminden. Haar 7e boek 'In 10 Stappen een Magische Mastermind', uit 2020, behandelt deze unieke methode. Zij is gecertificeerd NLP coach en gecertificeerd Geld Archetype coach. Haar 6 boeken zijn gezamenlijk al 30.000 keer verkocht. Daarnaast is ze regelmatig te gast bij radio en TV om haar kennis over social media en zelfstandig ondernemerschap te delen. Zo was ze o.a. bij BNR, Hart van Nederland, EditieNL en Omroep MAX. Jeanet Bathoorn wordt omschreven als no-nonsense, aards, to-the-point, deskundig en authentiek. Als business coach komt ze tot de kern en ziet ondernemerschap als dé mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen en van waarde te zijn voor anderen.

Andere boeken door Jeanet Bathoorn

Inhoudsopgave

Ontdek de serie 'Ontdek snel'
Ontdek snel:
Voorwoord
Inleiding

1. De sociale media-marketingmix
-Sociale mediamarketing is anders
-De 5 A’s

Over de auteur
Colofon
Lees meer
Over dit e-book

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ontdek snel: pinterest voor zakelijk gebruik