Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789076834986. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.

Basisboek voor OR & PVT

Paperback Nederlands 2023 9789083075471
Verkooppositie 3680Hoogste positie: 134
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Nieuw in de OR of PVT?
Ben je net gekozen in de ondernemingsraad (OR) of de personeelsvertegenwoordiging (PVT)? Dan heb je vast ideeën over hoe het beter kan. Handen uit de mouwen dus, iedereen opzij! Helaas, zo makkelijk is dat niet. Je komt er al snel achter dat niet alleen organisaties, processen en mensen soms lastig te veranderen zijn, maar dat je met veel meer meningen en plannen hebt te maken dan de jouwe. Op zich is dat niet erg. De uitdaging om iets te verbeteren wordt er alleen maar groter door. En als je succes boekt, kan je des te meer van genieten.

Jouw mening telt
Welkom in de wondere wereld van medezeggenschap! Als medezeggenschapper krijg je te maken met allerlei beleidsthema’s en organisatieveranderingen. Jouw mening telt daarbij. Maar hoe weet je precies wanneer je recht op informatie hebt, wanneer je advies wordt verwacht, en wanneer je als OR recht van instemming hebt? Daarvoor hoor je in ieder geval iets te weten van de Wet op de ondernemingsraden (WOR). Deze wet bepaalt welke rechten en plichten een ondernemingsraad heeft.

Rechten en plichten
In het ‘Basisboek OR en PVT’ tref je daarom een overzichtelijke introductie van de wettelijke rechten en plichten, voorzien van een heldere toelichting en aangevuld met handige instrumenten. Voor de compleetheid bevat dit boek ook de complete wettekst van de WOR, zodat je later altijd nog even kan opzoeken wat er precies in de wet staat.

Specificaties

ISBN13:9789083075471
Trefwoorden:OR, medezeggenschap
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:128
Uitgever:Performa
Druk:8
Verschijningsdatum:2-1-2023
ISSN:

Lezersrecensies

4.5 van de 5
2 stemmen
1
1
0
0
0

Over Steven van Slageren

Drs. Steven van Slageren is als opleider verbonden aan GITP Medezeggenschap. Hij heeft jarenlange ervaring in het opleiden van managers en ondernemingsraden.

Andere boeken door Steven van Slageren

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Basisboek voor OR & PVT