Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Handboek voor de burger in tijden van Corona

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2020 9789083054223
Direct te downloaden

Samenvatting

Ineens was het er: het coronavirus, en zo’n beetje alles wat je gewend bent loopt ineens anders of is zelfs verboden. Hoewel de media doorlopend verslag doen van het laatste nieuws blijven er veel vragen over. Vooral van praktische aard. Wat moet je doen als je denkt dat je besmet bent? Thuiswerken, hoe plan je dat?

En nu de scholen dicht zijn, wat doe je met de kinderen? Hoe bestrijd je verveling en hoe vermijd je hamstergedrag? Henk Rijks, Roeland Stekelenburg en Tijs Koelemeijer verdiepen zich al enige tijd in hoe te leven en overleven in tijden van crisis, en stelden deze handige gids samen met tips om het hoofd koel te houden.

Specificaties

ISBN13:9789083054223
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:250
Druk:1
Verschijningsdatum:19-3-2020
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Henk Rijks

Henk Rijks (1962) is de auteur van 'De kostwinner' en 'De overblijfvader'. Hij houdt ervan om dingen uit te zoeken, vooral als die wat minder voor de hand liggen. Als voormalig officier bij de Landmacht kijkt hij met andere ogen naar kritische infrastructuur en mogelijke kwetsbaarheden en hoe daar mee om te gaan. Desalniettemin is hij wars van onheilstijdingen en gelooft hij dat het einde der tijden nog heel lang op zich zal laten wachten. Maar ook dat je als burger zonder een bunker in je achtertuin te graven heel goed kunt overleven in tijden van nood.

Andere boeken door Henk Rijks

Over Roeland Stekelenburg

Roeland Stekelenburg (1963) woonde en werkte vijf jaar als correspondent voor NOVA in Zambia (Afrika) en leerde daar noodgedwongen te overleven zonder de zekerheid van een stabiele, werkende infrastructuur. Ook terug in Nederland is hij is er van overtuigd dat het bezitten van voldoende vaardigheden om jezelf onder alle omstandigheden te kunnen redden een noodzakelijke voorwaarde is voor vrijheid, onafhankelijkheid en levensgeluk.

Andere boeken door Roeland Stekelenburg

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Handboek voor de burger in tijden van Corona