Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Wanneer culturen elkaar ontmoeten

Dé sleutel tot succesvol samenwerken met diverse culturen

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2020 9789086665228
Direct te downloaden

Samenvatting

Succesvol internationaal ondernemen
Leef of werk je met mensen uit andere culturen? Wil je graag het beste resultaat uit de samenwerking of de relatie behalen maar je kent de nuances van de andere cultuur niet? Dit maakt onzeker en vergroot het risico op gevoelige missers, met als gevolg het mislopen van opdrachten, een onaangename relatie of een moeizame samenwerking.

Maak meer kans je te onderscheiden
Onderscheid jezelf als dé manager van een internationaal team of als dé persoon die er altijd in slaagt goede deals binnen te halen. Werk en leef zonder stress en missers.

Voel je thuis in een meervoudig culturele omgeving
Hoe zou het zijn als je dé sleutel tot succesvol samenwerken met diverse culturen in handen zou krijgen? Je thuis kunt voelen in een meervoudig culturele omgeving? Zodat bedrijven jou graag willen hebben als dé topper die het beste uit internationale teams haalt, die er altijd in slaagt een succesvolle samenwerking te bereiken, over de grenzen van culturen heen.

In dit boek krijg je van intercultural trainer Kirtika van Hunen dé sleutel tot succesvol samenwerken met diverse culturen.

Door anekdotes van mensen van verschillende leeftijden, landen en culturen krijg je waardevolle inzichten in de complexe onderwerpen van de interculturele ontmoeting, die laten zien hoe jij:
- cultuur kunt decoderen
- de nuances van een cultuur ontrafelt
- gevoelige missers voorkomt
- je cirkel van invloed in zo’n interactie vergroot
- betere deals kunt sluiten
- gewenste resultaten kunt behalen
- dé sleutel tot succesvol samenwerken met diverse culturen in handen krijgt.

Specificaties

ISBN13:9789086665228
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:120
Uitgever:Mosae Libro
Druk:1
Verschijningsdatum:25-11-2020
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
4 stemmen
4
0
0
0
0

Over Kirtika van Hunen-Malla

Kirtika van Hunen-Malla is een gecertificeerde cross-cultural trainer (The Interchange Institute Washington DC), schrijfster en intercultural coach met passie voor mensen en diversiteit. Van Hunen is geboren in Nepal en grootgebracht in India in een internationale kostschool, gerund door Ierse nonnen. Hierdoor is Engels haar eerste taal geworden. Zij woont al ruim vijfentwintig jaar in Nederland, spreekt zes talen en voelt zich een wereldburger. Zij heeft zeventien jaar als beleidsambtenaar gewerkt voor de Nederlandse overheid. Zij heeft een Masters (MSc.) in Environment Management van de University of Hertfordshire in England, een post-HBO in bosbouw van de Universiteit Twente en is een graduate with honours in Dierkunde (zoology). Zij heeft geleefd en gewerkt met diversiteit in het oosten en leeft en werkt nu met diversiteit in het westen. Met het motto: sharing what I know to help people grow zet zij haar kennis, ervaring en netwerk in om mensen en organisaties vaardigheden te leren die hen in staat stellen om succesvol samen te werken met andere culturen door haar offline en online trainingen. https://www.between2c.nl/nl/training-intercultural-awareness/ Zij heeft als gastdocent colleges gegeven over Dutch Culture & Language aan eindejaars HBO (internationale) studenten van Fontys Hogeschool in Tilburg. Over haar ervaringen met het leven en werken tussen culturen schreef zij het boek Dutch-ess from the Himalayas, dat de aandacht trok van de lokale pers en de nationale radio NPO1. November 2020 is haar 1e Nederlandstalig boek Wanneer culturen elkaar ontmoeten uitgegeven. Zij geeft live en online trainingen, workshops en lezingen over interculturele thema’s aan organisaties die werken met diverse culturen. Zij is ook oprichter van Between2Cultures Haar trainingen, workshops en lezingen stellen mensen in staat om: - een soepele transitie tussen culturen te kunnen maken en cultuur-efficiënt te zijn. - de verwachtingen van een internationale werkomgeving of gastland te begrijpen en hiermee bekwam omgaan, ongeacht de cultuur of het land waar zij wonen en werken. Wilt u een beeld van mijn manier van werken?

Andere boeken door Kirtika van Hunen-Malla

Inhoudsopgave

1 Groeten 21
2 Diversiteit & inclusie 25
3 Overeenkomsten vieren 31
4 Pop voor een kleinkind 35
5 Na zeven jaar in Japan 39
6 Schandalig onbeleefd 45
7 Zakelijke lunch 51
8 Gift of geen gift? 55
9 Lijstje 59
10 Bedrogen 63
11 Ben jij een wereldtrainer? 69
12 Onrust in de les 73
13 Overtuiging 77
14 Hoe weet ik of mijn boodschap ontvangen wordt? 81
15 Delegeren 87
16 Gastvrouw 93
17 Een jonge tolk 99
18 Cultural sensitivity 103

Achter de schermen 111
Voor dorstige geesten 113

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Wanneer culturen elkaar ontmoeten