Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Spreken is zilver, boksen is goud

Bokscoaching voor coaches, trainers en therapeuten

Paperback Nederlands 2022 9789089655844
Verkooppositie 1856Hoogste positie: 277
Nog niet verschenen, verwacht op 30‑08‑2022
22,99

Samenvatting

Vechtsport is booming en hard op weg de harten van Nederland te veroveren. Steeds meer mensen ervaren de veranderkracht van vechtsport. Boksen is niet alleen een uitdagende work-out, maar ook een bewezen, effectieve behandelmethode. Als trainers, coaches en therapeuten vechtsport inzetten als interventie, behalen zij betere resultaten. Verbaal sterke mensen kunnen zich nog wel eens achter hun woorden verschuilen, maar het lichaam liegt niet: door boksen in te zetten als interventie komen moeilijk bespreekbare zaken veel eerder naar boven. De manier waarop iemand bokst, zegt veel over hoe hij functioneert: is hij angstig, afwachtend, aanvallend of juist te dominant?

Helaas was er nog steeds geen meesterwerk op het gebied van vechtsport als leerinterventie. Tot nu. In 'Spreken is zilver, boksen is goud' vertaalt Berend Oosterhuis, directeur van Bokscoaching, zijn jarenlange ervaring als bokser, trainer en coach naar een praktische methode. Zijn methode geeft handvatten en kaders om de vechtsport verantwoord in te zetten in coachings- en trainingstrajecten. Dit boek biedt trainers en coaches een praktische behandelmethode in een werkbaar model. Voor coaching en therapie met impact.

- Een prachtige combinatie van toegankelijke theorie en praktijk die inspireert en concreet maakt.
- 10 jaar ervaring van de marktleider in Nederland verpakt in een handzaam boek.

Specificaties

ISBN13:9789089655844
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Druk:1
Verschijningsdatum:30-8-2022
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Over Berend Oosterhuis

Berend Oosterhuis is trainer, coach en directeur van Bokscoaching: het grootste bureau van Nederland als het gaat om het inzetten van vechtsport in training, coaching en therapie. Na duizenden uren op de mat, stapels boeken en veel opleidingen en cursussen heeft hij besloten om zijn kennis en ervaring te delen. Berend wil mensen raken en inspireren met zijn talent.

Andere boeken door Berend Oosterhuis

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Spreken is zilver, boksen is goud