Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 21% korting

Over leven als ondernemer

Worstelingen van een vrouwelijke ondernemer

Paperback Nederlands 2020 9789090329611
Nog slechts 5 exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
22,50
17,95
VOORDEEL - 21% korting

Samenvatting

'Een eerlijk boek over de worstelingen van een vrouwelijke ondernemer dat inspireert om zelf ook weer een stap te zetten'

Ondernemen is soms gewoon 'overleven' en daar is niets mis mee. In de afgelopen 10 jaar heeft Noëlla de Jager vele worstelingen als ondernemer gehad. In dit boek vertelt zij over haar ervaringen en over het moment dat zij na 6 jaar ondernemen het bijltje er bij wilde neergooien. Ze deed het niet en haar manier van ondernemen is hierdoor echt veranderd.

De openhartige verhalen over haar fouten, twijfels en frustraties laten zien dat je door je worstelingen ook weer verder kan komen. Zo hebben onderzoekers ontdekt dat fouten maken nuttig is voor onze hersengroei en als we niet worstelen, dan leren we niet.

Hoe je groeit door een worsteling is persoonlijk, want waar de één snel een stap zet, neemt de ander een omweg. En dat is oké, want er is geen succesformule, alleen een belofte: 'Als je steeds weer een nieuwe stap zet, kom je uiteindelijk altijd vooruit.'

Specificaties

ISBN13:9789090329611
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:144
Druk:1
Verschijningsdatum:14-9-2020
Hoofdrubriek:Ondernemen
ISSN:

Expertrecensies (1)

Over leven als ondernemer - 'Geen gebakken lucht'
Nora Ghaoui | 8 oktober 2020
In Over leven als ondernemer deelt Noëlla de Jager haar levenslessen uit tien jaar ondernemen. Hierin maakt ze ons deelgenoot van haar reis van vallen, opstaan, leren en blijven doorgaan. Met als belangrijkste les om in jezelf te blijven geloven.
Lees verder

Lezersrecensies

4.0 van de 5
1 stem
0
1
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Over leven als ondernemer Worstelingen van een vrouwelijke ondernemer
Noëlla de Jager 25 september 2020 Ondernemerscoach Noëlla de Jager herkent de worstelingen waar vooral ondenemende vrouwen last van hebben. Ze schreef speciaal voor vrouwen een eerlijk en openhartig boek over haar eigen worstelingen als ondernemer van Good Place 2 Work. Een flexwerkplek voor vrouwelijke professionals die ze in 2010 in Rotterdam is gestart.Een preview.

Over Noëlla de Jager

Noëlla de Jager [1966], afgestudeerd aan TU Delft in Scheikundige Technologie, tweevoudig moeder (13 en 18 jaar) en oud-Unilever manager heeft in 2010 Good Place 2 Work opgericht: een Rotterdamse flexwerkwerkplek voor vrouwelijke professionals. Haar passie is mensen met elkaar verbinden en haar missie om vrouwelijke ondernemers samen te laten werken aan de groei van het eigen bedrijf. Noëlla gelooft in het Popcornprincipe, de tegenhanger van de krabbenmand. Het principe staat voor energie en tijd in andere vrouwelijke ondernemers en elkaar steken, zodat ze met z’n allen de pan uit kunnen knallen. Haar ongeremde enthousiasme en geloof in vrouwelijk ondernemerschap maakt dat de vrouwen van GP2W zich met elkaar kunnen verbinden en samen op zoek gaan naar oplossingen en nieuwe uitdagingen. Door haar diverse banen bij Unilever en 10 jaar ondernemerschap waarover zij haar boek ‘Overleven als Ondernemer’ schreef, heeft Noëlla een brede kennis opgebouwd, die zij inzet voor de vrouwelijke ondernemers van GP2W. Dit doet ze onder andere met de maandelijkse kennissessies die als doel hebben de ondernemersvaardigheden te vergroten, maar ook als ondernemerscoach in persoonlijke trajecten. In 2015 is zij voor haar werkzaamheden genomineerd voor de Joke Smit Aanmoedingsprijs door het ministerie van OCW.

Andere boeken door Noëlla de Jager

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Over leven als ondernemer