Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , , e.a.

Handboek duurzaam ondernemen

Minder kosten, meer klanten en geëngageerde medewerkers

Paperback Nederlands 2023 9789401496452
Nog niet verschenen, verwacht op 13‑12‑2023
34,99

Samenvatting

Duurzaamheid is geen benchmark, maar de hoeksteen van onze economie. Die overtuiging verbindt de auteurs van dit boek. Lang voor duurzaamheid binnen kwam in de bestuurskamers en de netwerkevents, bouwden de auteurs al aan een duurzame samenleving. De één als activist, de ander als ondernemer, consultant of lector.

Allemaal leerden ze via opdrachten voor stakeholders in duurzaamheid hoe ze de krachten kunnen bundelen voor een duurzame toekomst.

Het resultaat, een bijzondere overtuiging dat duurzaam ondernemen als basis voor een veelzijdige en gezonde groei de enige echte logische keuze is.

Specificaties

ISBN13:9789401496452
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:200
Uitgever:LannooCampus
Druk:1
Verschijningsdatum:13-12-2023
Hoofdrubriek:Ondernemen
ISSN:

Over Wannes Van Giel

Wannes Van Giel, founder en ceo van bigtrees, is een activist vermomd als ondernemer. Zijn campagnes leverden tal van impact awards op.

Andere boeken door Wannes Van Giel

Over Henk Vandenbroucke

Henk Vandenbroucke kwam in zijn carrière in aanraking met heel diverse manieren van leiden en organiseren. Als consultant, coach en interim manager helpt hij mensen en teams op hun weg naar een meer menselijke, wendbare en performante werkomgeving.

Andere boeken door Henk Vandenbroucke

Over Els De Geyter

Els De Geyter is expert in het ontwerpen en ontwikkelen van wendbare organisaties. Ze is zaakvoerder van Human Reef, een adviesbureau in de ontwikkeling van toekomstbestendig leiderschap. Zij leert organisaties met continue verandering om te gaan vanuit een high impact HR- beleid, gedreven door de interne klanten en met een focus op eenvoud, agility en technologische innovatie. Zij geeft lezingen en opleidingen, faciliteert werkgroepen en begeleidt wendbare transities in groeibedrijven en bedrijven in verandering.

Andere boeken door Els De Geyter

Over Lettemieke Mulder

Lettemieke Mulder leidt al meer dan 15 jaar duurzaamheidsprogramma's volgens de waardes van het triple bottom line model bij wereldwijde merken waaronder Unilever, Tetra Pak, First Solar en Sony.

Andere boeken door Lettemieke Mulder

Over Elfrieke van Galen

Elfrieke van Galen is partner bij The Rock Group en heeft een juridische achtergrond en uitgebreide managementervaring in de logistieke en dienstverlenende sector.

Andere boeken door Elfrieke van Galen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Handboek duurzaam ondernemen