Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Samenvatting

Het complete OBM Foundation lespakket bestaat uit drie onderdelen: twee publicaties en een app. Deze 'OBM Foundation Courseware' en het studieboek, genaamd 'OBM, een introductie' (den Broeder en Kerkhofs).

Deelnemers van een officieel geaccrediteerde OBM Foundation Level opleiding krijgen bovendien toegang tot het online leerplatform Knowingo.

Deze OBM Foundation Courseware is in overeenstemming met de syllabus voor de OBM Dynamics - OBM Foundation Level training. De training duurt drie dagen, inclusief het optionele examen. Deze courseware is bedoeld om de deelnemers aan de training maximaal te faciliteren bij hun voorbereidingen op het officiële OBM Foundation examen dat kan worden afgenomen bij APMG International (zie: https://apmg-international.com).

Organizational Behavior Management (OBM) is een praktische, wetenschappelijk gevalideerde aanpak voor prestatieverbetering, die zich richt op actief en positief managen van gedrag op de werkvloer.

Managen van gedrag gaat niet over ‘veranderen van mensen’ en het gaat ook niet over ‘manipuleren van mensen’. Het gaat om het creëren van een werkomgeving die op een ethisch verantwoorde wijze mensen ondersteunt bij het leveren van maximale werkprestaties. Om dit voor elkaar te krijgen moeten leiders en andere beïnvloeders kennis opdoen van de werkende principes achter gedragsverandering die leiden tot toegenomen motivatie en werkplezier.

OBM principes zijn te combineren met elk denkbare werkwijze, methode en managementfilosofie. Deze principes zijn toepasbaar op een breed palet aan organisatievraagstukken, zoals het verbeteren van processen, werkwijzen en waardestromen, vaker vertonen van veilig gedrag en verbeteren van het welzijn van mensen in uw organisatie.

OBM geeft antwoord op de hoe-vraag als het gaat om prestatieverbetering en het oplossen van gedragsvraagstukken. Het biedt leiders, managers en andere beïnvloeder concrete, praktische en direct toepasbare technieken voor het verbeteren van prestaties, motivatie en werkplezier.

Specificaties

ISBN13:9789401809504
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:140
Druk:2
Verschijningsdatum:25-1-2023
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        OBM Foundation Courseware - Herziene druk