Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Startup Branding

Audio-download Mp3 Nederlands 2020 9789462552067
Direct te downloaden

Samenvatting

Startups zijn hot en ook Nederland koestert deze vernieuwende bedrijven in de hoop dat ze uitgroeien tot duurzaam succesvolle ondernemingen. Lang niet alle startups komen echter overtuigend uit de startblokken en ruim 90% verlaat de wedstrijd voortijdig. De grote uitdaging bestaat er dus uit om van meer startups daadwerkelijke sterren te maken.

Goed doordachte merkidentiteit is een strategisch 'stuur'

Branding kan hierbij een belangrijke rol vervullen omdat het kan helpen een jonge onderneming bekendheid en betekenis te geven. Ook als een nieuw product of bedrijf veelbelovend lijkt, kan het verhaal richting de markt en investeerders rammelen. Startup branding draait vooral om ‘becoming ’. Meer dan een tactisch 'stempel' fungeert een goed doordachte merkidentiteit als een strategisch 'stuur', als een 'concept that drives the business'.

Model voor grip op de gewenste groei
In Startup Branding worden veel cases gepresenteerd en een praktisch model om zelf als startup meer grip te krijgen op de zo gewenste duurzame groei, het Brand Coding Canvas. Het model geeft via 10 C’s concreet invulling aan het proces van ‘business blueprinting’ waarbij het merkconcept als DNA fungeert voor het op een unieke en relevante manier succesvol tot leven brengen van een startup.

Specificaties

ISBN13:9789462552067
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Verschijningsdatum:24-1-2020
Hoofdrubriek:Marketing

Expertrecensies (1)

Startup Branding - De moeite waard
Fred Rutgers | 14 juli 2017
Startup Branding van Andy Mosmans is wat mij betreft één van de beste boeken die ik het afgelopen jaar heb gelezen. Niet alleen het onderwerp is de moeite waard, het is ook nog eens bijzonder prettig geschreven. De auteur weet duidelijk waar hij het over heeft.
Lees verder

Lezersrecensies

4.8 van de 5
25 stemmen
22
2
0
0
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Startup Branding - Een goed begin is het halve merk
Andy Mosmans 30 juni 2017 Startups zijn hot en ook Nederland koestert deze vernieuwende bedrijven in de hoop dat ze uitgroeien tot duurzaam succesvolle ondernemingen.

Over Andy Mosmans

Drs. Andy P. Mosmans RM studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit, is Register Marketeer en werkte achtereenvolgens bij Philips, FHV BBDO en BBDO Nederland. Tegenwoordig opereert hij als adviseur en ondernemer vanuit ARA Creative Agency en Andy Mosmans & Company. Als adviseur op het vlak van branding, marketing en communicatie werkt(e) hij voor meer dan 100 (inter)nationale vooraanstaande ondernemingen en merken. Verder is hij voorzitter van de Raad van Toezicht van het Amstelland Ziekenhuis, lid van de Raad van Toezicht van Rotterdam Partners, Global Advisory Board Member van het internationale startup platform Get in the Ring en Board Advisor van Tchai International. Hij is ook lid van de Speakers Academy, auteur bij Adfo Groep, blogger bij Adformatie & Marketingonline en publiceert regelmatig in (internationale) vakbladen. Tenslotte doceert hij Marketing & Branding bij Business School Netherlands in Shanghai en Beijing en schreef hij de volgende boeken: Marketing-Communicatie en Chaos (1990), Merkenbeleid (1998/2003), Corporate Reputatie (1999/2001) en Mosmans over Marketing, Merken en Management (2003), Ondernemingssucces (2004/2005/2007/2008/2013), Branding NL (2008/2012/2013) en meest recent Startup Branding (2017).

Andere boeken door Andy Mosmans

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Startup Branding