Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Slimmer omgaan met je lastige baas

Tools voor minder bazenstress

Audio-download Mp3 Nederlands 2020 9789462552098
Direct te downloaden

Samenvatting

Heb jij ook zo’n baas die slecht luistert, nooit tijd voor je heeft, behalve als je iets fout hebt gedaan in zijn ogen? Gaat hij tekeer tegen je ook al ligt de fout helemaal niet bij jou en krijg je nooit een complimentje na een bijzondere prestatie?

Grote kans dat je hierdoor met steeds meer tegenzin naar je werk gaat. Overspannenheid of een burn-out liggen op de loer. Wachten tot het vanzelf beter wordt, is niet de beste oplossing. Met dit boek ontdek je hoe het komt dat je zo’n moeite hebt met je baas, hoe je daar verandering in kunt brengen en ontwikkel je een ‘gebruiksaanwijzing’ voor een betere relatie met je baas. Je kunt direct zelf aan de slag met de vele praktische tips en oefeningen.

Specificaties

ISBN13:9789462552098
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:21-2-2020
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
2 stemmen
2
0
0
0
0

Interviews en artikelen (3)

interview
Jolanda Meijer: ‘Bazen zijn gewone mensen met hun zwaktes’
Peter Spijker 16 juli 2018 Veel Nederlandse werknemers hebben last van hun baas, gaan hierdoor met minder plezier naar hun werk en worden er zelfs ziek van. Ze wensen meer eigen regie en zelfstandigheid, maar de meeste bazen hanteren een leiderschapsstijl die daar haaks op staat. Jolanda Meijer geeft in Slimmer omgaan met je lastige baas aan hoe je minder last krijgt van je baas en de werkrelatie verbetert. Ze schetst ook welke maatregelen je kunt nemen om jezelf te beschermen tegen dominante of zelfs agressieve bazen.
preview
Slimmer omgaan met je lastige baas - Tools voor minder bazenstress
Jolanda Meijer 1 juni 2018 Heb jij een dominante, met zichzelf ingenomen baas? Voorkom dan dat je hem direct het etiket ‘narcist’ opplakt, want de kans dat je voor iemand werkt met een echte narcistische gedragsstoornis is maar klein (slechts 1% van de bevolking lijdt hieraan).
preview
Slimmer omgaan met je lastige baas - Tools voor minder bazenstress
Jolanda Meijer 23 april 2018 Voor veel werknemers is hun baas eerder een stressfactor dan een bron van inspiratie en motivatie. Zij worden geconfronteerd met sociaal onhandige, incapabele of ronduit onbeschofte leidinggevenden.

Over Jolanda Meijer

Jolanda Meijer is sinds 2007 eigenaar van de Ruimtewinner Coaching & Training waar zij, als work-lifecoach, mensen helpt die door allerlei oorzaken uit balans zijn geraakt. Haar specialisaties zijn (werk)stressvermindering en burn-outpreventie. Hierover schreef zij haar eerste boek Een opgeruimd hoofd in 7 stappen (2016). Ze organiseert bedrijfsworkshops die gericht zijn op de verbetering van persoonlijke effectiviteit, zoals ‘slimmer werken’; ‘slimmer e-mailen’; ‘helder communiceren’ en ‘mentaal weer optimaal’. Als spreker houdt zij in Nederland en België lezingen en presentaties over haar boeken. Jolanda traint medewerkers en leidinggevenden in het beter omgaan met werkdruk en effectief communiceren. Zelfstandig ondernemers, die worstelen met hun werk-privé balans, begeleidt zij bij het bewaken van hun grenzen en het herstellen van hun energieniveau. Haar cliënten leren hoe zij mentaal sterker worden en krijgen veel praktische tips om zelf verandering te brengen in hun situatie. Voor dat zij zelfstandig ondernemer werd, was Jolanda ruim 20 jaar in dienst bij KLM en werkte op diverse afdelingen, in verschillende functies, waar zij veel ervaring opdeed met leidinggeven, personeelsmanagement en het begeleiden van veranderingsprocessen. Haar passie is om mensen meer rust en ruimte te laten ervaren door het creëren van overzicht en inzicht. ‘Mensen die uit balans zijn, ervaren het leven vaak als een grote chaos en als ik ze dan kan helpen daar orde in te scheppen, zie ik hoe ze opleven en mentaal sterker worden. Ik leer mensen hoe zij kunnen leren van hun ervaringen en hoe zij zelf weer grip kunnen krijgen op hun leven. Niemand hoeft zich te laten leiden door wat anderen vinden, je mag voor jezelf opkomen en je grenzen aangeven. Ik denk dat je gelukkiger wordt als je vooral je eigen leven leidt en zonder oordelen respecteert hoe de ander dat doet op zijn manier.’ Jolanda is sinds 2015 NOBCO en EMCC gecertificeerd coach.

Andere boeken door Jolanda Meijer

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Slimmer omgaan met je lastige baas