Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Vijftig tinten hees

Overtuigen en beïnvloeden met je stem

Audio-download Mp3 Nederlands 2020 9789462552227
Direct te downloaden

Samenvatting

Bij The Voice of Holland zien we hoe deelnemers in een split second worden beoordeeld. Soms raakt een stem ons, soms niet. Ook onze spreekstem wordt binnen één seconde beoordeeld, bijvoorbeeld op betrouwbaarheid en sympathie. Je stem is daarmee een belangrijk instrument om te overtuigen en beïnvloeden, of het nu gaat om de aansturing van een team, de pitch voor een project of de manier waarop je jezelf tijdens een (sollicitatie)gesprek profileert.

In Vijftig tinten hees vertelt Debby Mureau hoe je jouw stem zo professioneel, aantrekkelijk én gezond mogelijk kunt gebruiken. Ze leert je wat ze talloze business- en salesprofessionals, politici en mediastemmen eerder leerde: hoe je, door je stem te trainen, je overtuigingskracht kunt vergroten en het contact met anderen op een positieve manier kunt beïnvloeden.

Inclusief interviews met ervaren en professionele stemmen, zoals Gerard Ekdom en Jan de Hoop.

Specificaties

ISBN13:9789462552227
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:1-5-2020
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
18 stemmen
18
0
0
0
0

Over Debby Mureau

Debby Mureau is stemcoach en levert al meer dan twintig jaar stem- en presentatietraining aan business- en mediaprofessionals, politici, zorgverleners en bekende Nederlanders. Daarnaast is haar eigen stem regelmatig te horen in commercials, bedrijfsfilms, AV-producties, voice-respons-systemen, en is ze de stationvoice bij NPO radio 5.

Andere boeken door Debby Mureau

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Vijftig tinten hees