Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Succesvol zijn zonder het ego van de heren te kwetsen

Niet-bedreigende leiderschapsstrategieën voor vrouwen

Paperback Nederlands 2020 9789462961654
Nog niet verschenen, verwacht op 06‑10‑2020
22,50

Samenvatting

Ambitieuze vrouwen zijn eng. Toch? En dus moeten vrouwelijke leiders er alles aan doen om te voorkomen dat ze opdringerig, agressief of competent overkomen. In dit boek leren vrouwen daarom verschillende nietbedreigende leiderschapsstrategieën om succesvol te zijn zonder het fragiele mannelijke ego geweld aan te doen.

In 'Succesvol zijn zonder het ego van de heren te kwetsen' laat comedian Sarah Cooper zien hoe vrouwen hun dromen waar kunnen maken, een succesvolle carrière kunnen hebben en goede leiders kunnen worden zodra de heren op kantoor klaar zijn met mansplainen. En omdat deze ‘verhelderende’ manier van uitleggen soms eindeloos lang kan duren bevat dit boek enkele lege pagina’s waar je heerlijk op kunt droedelen terwijl je wacht tot hij klaar is.

Sarah Cooper geeft je tips over hoe je authentiek kunt blijven terwijl je al je ware gevoelens en gedachten lekker voor je houdt, een handleiding 'gaslighting voor beginners' en een setje buttons om mannen te belonen voor prestaties als het behandelen van vrouwen als mensen. En mocht alles toch nog in de soep lopen, dan kun je altijd gebruik maken van de bijgevoegde snorstickers waardoor je er als vrouw mannelijker uitziet en een stuk minder bedreigend overkomt.

Specificaties

ISBN13:9789462961654
Rubriek:Leiderschap
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:216
Uitgever:AnderZ
Druk:1
Verschijningsdatum:6-10-2020

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Sarah Cooper

Sarah Cooper is een Amerikaanse schrijver, comedian, spreker en auteur van de bestseller 100 Tricks to Appear Smart in Meetings. Daarnaast is ze bekend van het playbacken van president Trump op social media, creator van de satirische blog TheCooperReview.com, die verschijnt in in o.a. de Washington Post en Forbes en door meer dan 100.000 mensen per maand wordt gelezen.

Andere boeken door Sarah Cooper

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Succesvol zijn zonder het ego van de heren te kwetsen