Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Impact

hoe je meer invloed kunt uitoefenen op de toekomst

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2022 9789464621297
Verkooppositie 5668Hoogste positie: 413
Direct te downloaden

Samenvatting

Spaceship Earth. Zo wordt onze aarde ook wel genoemd. En dat ruimteschip moet natuurlijk bestuurd worden. Maar staan we toe dat slechts een paar individuen dat mogen doen of houden we de controle in eigen hand?

Steeds meer mensen hebben het gevoel dat we met onze aarde een rampscenario volgen. Tegelijk menen ze dat zij daar nauwelijks invloed op kunnen uitoefenen. Dat laatste is een misvatting. Auteurs Peter van der Wel en Stefan Stroet laten in Impact zien dat ieder mens beschikt over het vermogen de loop van de wereldgeschiedenis te beïnvloeden.

En in dit boek leggen ze ook uit hoe eenieder dat kan doen. Zij laten zien hoe je, met behulp van recente wetenschappelijke inzichten, optimaal invloed kunt uitoefenen - op de juiste plaatsen en op het juiste moment. Daarbij gebruiken ze nieuwe inzichten in gedrag, bewustzijn, vrije wil, hoe wij keuzes maken, hoe de hersenen werken en de manier waarop religies, staten, ondernemingen en andere organisaties werken.

Wil je een woonomgeving die geregeerd wordt door zakkenvullers, fraudeurs, belastingontwijkers en mensen die alleen handelen uit eigenbelang of gaan we het eerlijk en samen doen? Gaan we samen richting geven en doen wat juist is? Een must read voor hen die geïnteresseerd zijn in de maatschappij waarin we leven en die willen bijdragen aan een betere wereld voor ons allemaal.

Specificaties

ISBN13:9789464621297
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:224
Druk:1
Verschijningsdatum:7-2-2022
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Over Peter van der Wel

Peter van der Wel is econoom en futuroloog, en mede oprichter van de Dutch Future Society en de Ruigoord Academie. Hij begon zijn loopbaan als leraar economie en dat is in zijn werk nog steeds terug te vinden. Peter weet ingewikkelde zaken eenvoudig te maken zonder de complexiteit tekort te doen. Als futuroloog geeft hij nu al meer dan 30 jaar inspirerende en verrassende lezingen en presentaties. Een lezing van Peter van der Wel is behalve leerzaam en humoristisch ook tegelijk een 'wake up call' en een 'call to action'. Peter behoort dan ook al vele jaren tot de meest gewaardeerde (9,2) sprekers van Nederland. Deze vlotte en verrassende spreekstijl is ook terug te vinden in de verschillende boeken die verschenen van zijn hand. Peter heeft als consultant gewerkt voor grote multinationals, midden- en kleinbedrijf, not-for-profits en overheden zowel lokaal, als nationaal en internationaal.  Van 1998 tot 2006 was hij directeur van verschillende stichtingen zoals het Platform voor de Informatiesamenleving en de Safe Internet Foundation.

Andere boeken door Peter van der Wel

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Impact