Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Hulp bij lastige gesprekken

Verbindende en duidelijke communicatie in vijf stappen

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2014 9789491472480
Direct te downloaden

Samenvatting

Communiceren is de belangrijkste vaardigheid die u als mens te leren hebt. Als er ergens iets misgaat tussen mensen, is het altijd de communicatie die niet goed zit. U bent er zich vaak niet bewust van hoe u dit kunt beïnvloeden. U dénkt dat de ander iets verkeerd zegt, zonder te kijken naar uw eigen gewoonten en patronen in het gesprek.

Dit boek is geschreven voor iedereen die gemakkelijker gesprekken wil kunnen voeren. Het onthult een eenvoudig maar effectief systeem waarmee u verbinding, duidelijkheid en respect in gesprekken kunt creëren. Elk succesvol gesprek - met collega's, leidinggevenden, partner, kinderen, vrienden - volgt hetzelfde proces. U leert hoe u elke stap kunt beheersen met minimale inspanning en energie, en maximale resultaten. Wanneer u begrijpt hoe u elk gesprek positief kunt beïnvloeden, heeft u de succesformule in handen en kunt u elke relatie bewust sturen, zodat u uw doelen gemakkelijk bereikt.

'Zeer toegankelijk en praktisch boek.' - Jan Bommerez

'Prettig leesbaar boek waarmee je snel verbetering merkt in je communicatie met anderen. Dit boek helpt je om gelukkiger en gezonder te worden.' - Rob van Overbruggen Ph.d.

'Dit boek is een aanrader voor iedereen die blijvende inzichten in zijn communicatiepatronen wil krijgen.' - Dr. Elfriede Krauth

Specificaties

ISBN13:9789491472480
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:244
Uitgever:Booklight
Druk:1
Verschijningsdatum:23-1-2014
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Anja Leinders

In haar ervaringsgerichte workshops en trainingen geeft Anja Leinders les in hoe je resultaatgericht gesprekken kunt voeren en andere levensvaardigheden kunt aanleren, zoals in relatie zijn, zelfvertrouwen en assertiviteit. Als trainer, gastspreker en coach heeft Anja Leinders het materiaal van dit boek aan honderden cursisten onderwezen. Zij onderwijst wat zij leeft. Mede dankzij het SAMEN-systeem kreeg zij het voor elkaar haar eigen huis samen met meer dan 100 vrijwilligers in 4 maanden tijd te bouwen.

Andere boeken door Anja Leinders

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hulp bij lastige gesprekken