Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Crisiskracht

Ondernemen in complexe tijden

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2020 9789492939623
Direct te downloaden

Samenvatting

De coronacrisis hakt er bij verschillende bedrijven en organisaties behoorlijk in. De omgang met collega’s zijn veranderd, alles is letterlijk afstandelijker geworden en de vrije markt is behoorlijk op de schop gegaan door het optreden van de overheid. En dat alles resulteert enerzijds in onzekerheid en anderzijds in nieuwe kansen.

Hoe baan jij je als ondernemer, zzp'er, manager of adviseur een weg in de nieuwe realiteit zodat jij deze crisis overleeft? En welke acties kan jij concreet ondernemen om jouw onderneming naar de volgende fase te krijgen en de crisis te beteugelen of zelfs in jouw voordeel te laten werken?

In het boek 'Crisiskracht' gaat de auteur in op hoe jij in crisistijden jouw organisatie kunt analyseren, opnieuw focus aan kunt brengen, kansen die ontstaan kunt pakken en alle middelen in kunt zetten om deze onzekere periode uit te komen met een stabiel bedrijf dat snel door kan groeien. Vergeet hierbij niet dat er altijd bedrijven zijn die juist groeien in een crisis en dat jij daarbij kan horen door snel te schakelen en soms beslissingen te nemen die je normaal niet zou nemen.

Met 'Crisiskracht' kom je de crisis door of durf je, als het echt niet meer gaat, ook de ultieme beslissing te nemen om jouw bedrijf te beëindigen. Maar alles met een reële blik en met genoeg handvatten om de vervelende smaak van de onzekerheid naar achteren te drukken.

Specificaties

ISBN13:9789492939623
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:160
Druk:1
Verschijningsdatum:16-12-2020
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Crisiskracht - 'Wijst ondernemers, zelfstandigen en managers de weg'
Hanneke Tinor-Centi | 18 januari 2021
In Crisiskracht legt Rolf Grouve uit hoe je ten tijde van een crisis jouw organisatie kunt analyseren, opnieuw focus aan kunt brengen, kansen die ontstaan kunt pakken en alle middelen in kunt zetten om deze onzekere periode uit te komen met een stabiel bedrijf dat snel door kan groeien.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Interviews en artikelen (1)

preview
Crisiskracht - Ondernemen in complexe tijden
Rolf Grouve 20 januari 2021 De coronacrisis slaat om zich heen. Bedrijven worden tijdelijk gesloten of beperkt in staat gesteld om hun activiteiten uit te oefenen door de maatregelen van de overheid. Andere organisaties zien juist extra kansen om te groeien en breiden uit.

Over Rolf Grouve

Rolf Grouve (1983) is ondernemer en directeur bij verschillende ondernemingen. Hij heeft zowel een IT- als een bedrijfskundige achtergrond. Hij schrijft regelmatig columns voor verschillende media over deze onderwerpen die hij verzamelt op het platform a-business.nl. Rolf heeft meerdere boeken geschreven over toekomstbestendig ondernemerschap, innovatie en subsidies.

Andere boeken door Rolf Grouve

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Crisiskracht