Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Boekenkracht

Van schrijven naar succes!

Paperback Nederlands 2022 9789492939784
Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Een boek schrijven, veel mensen maken plannen om er één te schrijven die ze vervolgens om welke reden niet uitvoeren. Dat is jammer! Het is niet moeilijk om een boek te schrijven. Immers, jaarlijks verschijnen vele duizenden nieuwe boeken, zowel voor 'het plezier' als voor 'persoonlijke ontwikkeling'. Waarom zou je een boek willen schrijven en hoe doe je dat dan, en (minstens even belangrijk) hoe zorg je ervoor dat jouw boek en e-book de gewenste doelgroep bereikt?

Steeds meer mensen willen hun creativiteit of kennis kwijt op papier en delen met anderen. Of het nu gaat om een fictieverhaal of over een boek waarin je je expertise wilt delen met je doelgroep, het maakt niet uit. In alle gevallen begin je met een blanco document om uiteindelijk met een mooi opgemaakte bundel papier in je hand te eindigen.

Maar naast het schrijven is het belangrijk om te weten waarom je een boek wilt schrijven en voor wie. Weet wat jouw motieven zijn om een boek te schrijven. Er zijn ook nog eens verschillende manieren om je boek uit te geven. Je kunt het helemaal alleen doen, een schrijfcoach in de hand nemen of een uitgever zoeken die jouw verhaal beter maakt en het juiste format zoekt om tot een mooi boek te komen.

In 'Boekenkracht' helpt de auteur je om zaken helder te krijgen, het schrijfproces goed in te vullen en om van je boek ook daadwerkelijk een succes te maken.

Specificaties

ISBN13:9789492939784
Trefwoorden:schrijven
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:100
Druk:1
Verschijningsdatum:6-9-2022
Hoofdrubriek:Marketing
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Rolf Grouve

Rolf Grouve (1983) is ondernemer en directeur bij verschillende ondernemingen. Hij heeft zowel een IT- als een bedrijfskundige achtergrond. Hij schrijft regelmatig columns voor verschillende media over deze onderwerpen die hij verzamelt op het platform a-business.nl. Rolf heeft meerdere boeken geschreven over toekomstbestendig ondernemerschap, innovatie en subsidies.

Andere boeken door Rolf Grouve

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Boekenkracht