Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

The Profit Advisor

The new role of accountants and bookkeepers

Paperback Engels 2020 9789493056398
Nog slechts 2 exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
41,56
36,95

Samenvatting

De financiële sector ondergaat grote veranderingen. Cloud software, robotic accounting en andere ontwikkelingen nemen boekhouders, accountants en fiscalisten steeds meer werk uit handen. Wil je als financieel professional in de nabije toekomst relevant blijven voor jouw klanten, dan moet je waarde toevoegen die voorbij gaat aan het op orde brengen van de cijfers en werken aan een nieuwe invulling van jouw rol: word winstadviseur!

In dit boek biedt bestsellerauteur, spreker en toptrainer Femke Hogema je concrete methoden en technieken om winstadviseur te worden. Zij leert je hoe jij jouw klanten helpt een financieel gezond en winstgevend bedrijf op te bouwen. Ook leer je afscheid te nemen van het uurtje-factuurtjemodel, zodat jouw klanten je gaan betalen voor de waarde die je levert.

- Een wake-upcall voor elke financieel professional van de toekomst.
- Een praktisch en toegankelijk boek voor boekhouders, accountants en andere financiële specialisten die voelen dat ze in actie moeten komen én graag willen weten hoe.
- Van de auteur van de bestseller Financiën voor zzp’ers (6e editie nu leverbaar - 12.000 exemplaren verkocht) en coauteur van Profit First, Nederlandse editie.

Femke Hogema is ondernemer. Ze bracht Profit First naar Nederland en hielp duizenden ondernemers meer winst te maken. Vanuit haar bedrijf Profit First Professionals Nederland leidt ze boekhouders en accountants op tot winstadviseur.

Specificaties

ISBN13:9789493056398
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:266
Druk:1
Verschijningsdatum:31-3-2020
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Femke Hogema

Femke Hogema legt de verbinding tussen mensen en financiën. Ze werkt vanuit haar eigen bedrijf, Healthy Finance, als trainer, coach en interim-controller. Haar jarenlange ervaring als financial controller, gecombineerd met haar achtergrond als coach en trainer, maakt dat ze als geen ander de menselijke en de inhoudelijke kant van ondernemerschap met elkaar kan verbinden. Ze ervaart bijna dagelijks wat het effect is als financiële experts onvoldoende helder zijn in hun communicatie. Of als vakprofessionals geen idee hebben wat financiën voor hun afdeling of onderneming betekent. Deze kloof tussen mensen en financiën was de aanleiding om Healthy Finance op te richten. Healthy Finance staat voor gezonde financiën. Voor transparantie, toegankelijkheid en toepasbaarheid, ook voor zzp'ers. Kijk voor meer informatie over Healthy Finance op www.healthyfinance.nl en voor Financiën voor zzp'ers op www.financienvoorzzpers.nl. Daar kun je je ook inschrijven voor financiële trainingen voor ondernemers.

Andere boeken door Femke Hogema

Inhoudsopgave

Foreword by Mike Michalowicz ix
Foreword xi
Introduction xiii
Reader's guide xix

1. New opportunities for the accounting profession 1
2. Your mission and vision 19
3. Deliver results, not actions 31
4. Administration in 30 minutes per week plus one minute per day 61
5. Support your client in making a Pro!table Plan 82
6. Managing with Pro!t First 97
7. Selling high-priced advisory services 115
8. Create an unrivalled client experience 146
9. Powerful client communication 164
10. Communication skills for speci!c challenges 192
11. Your company as a well-oiled machine 207

Conclusion and implementation plan 239
Bibliography 241
About the Author 243
Acknowledgments 245

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        The Profit Advisor