Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Zorg

Een betere kijk op de mens

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2022 9789493254220
Voormalig top 100Totaal 30 dagen
Verkooppositie 4285Hoogste positie: 12
Direct te downloaden

Samenvatting

Iedereen heeft zorg nodig. Zonder zorg worden kinderen niet groot, zieken niet beter en ouderen niet oud. Zorg is waar de menselijke beschaving mee begon. En wat de maatschappij iedere dag draaiende houdt. Zorg is wat mensen mensen maakt.

Maar als zorg zo belangrijk is, waarom zorgen we er dan zo slecht voor?

In een fascinerende zoektocht naar de betekenis van zorg ontdekt Lynn Berger hoe allesomvattend zorg is, maar ook hoe onzichtbaar. Daardoor denderen we ongemerkt af op de grootste zorgcrisis ooit. Hoog tijd om zorg te zien voor wat het waard is. Hoog tijd voor een betere kijk op de mens.

Specificaties

ISBN13:9789493254220
Trefwoorden:zorg
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:232
Druk:1
Verschijningsdatum:8-7-2022
ISSN:

Expertrecensies (1)

Zorg - ‘Aanrader die alle facetten beschrijft’ 
Sjors van Leeuwen | 4 november 2022
Iedereen heeft zorg nodig. Zonder zorg worden kinderen niet groot, zieken niet beter en ouderen niet oud. Zorg is waar de menselijke beschaving mee begon. En wat de maatschappij iedere dag draaiende houdt. Maar als zorg zo belangrijk is, waarom zorgen we er dan zo slecht voor? In ‘Zorg’ beschrijft Lynn Berger haar fascinerende zoektocht naar de betekenis van zorg.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Lynn Berger

Lynn Berger (1984) en schrijft voor De Correspondent over cultuur en clichés. Ze is gefascineerd door taal en ontleedt ogenschijnlijk vanzelfsprekende begrippen als 'innovatie', 'transparantie' en 'eenzaamheid' om erachter te komen wie we denken, vrezen en hopen te zijn. Op dit moment schrijft ze over de psychologie en de economie van zorg. De tweede werd vertaald en uitgegeven in Engeland en Amerika. Eerder promoveerde ze in de fotografiegeschiedenis en schreef ze voor Vrij Nederland, De Groene Amsterdammer, nrc.next en de Volkskrant. Ze heeft een zoon en een dochter.

Andere boeken door Lynn Berger

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zorg