Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
e.a.

Abonnement Management Summaries - tijdschrift + online toegang

12 x per jaar 4 samenvattingen + toegang tot het downloadarchief

Management summaries Nederlands 2021 9797090000645
Voormalig top 100Totaal 62 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

Met 'Management Summaries' blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het managementgedachtegoed in slechts 12 uur per jaar. Twaalf keer per jaar selecteert onze redactie vanuit hun expertise 4 boeken, waarvan u bekend zou moeten zijn met de inhoud. Door deze titels voor u samen te vatten bent u in 1 uur per maand op de hoogte van de belangrijkste managementontwikkelingen. Managementjournalisten vatten de trendsettende boeken voor u samen, waardoor u zich eenvoudig dit gedachtegoed eigenmaakt.

Elke summary bevat:
- de belangrijkste conclusies uit het boek
- een executive summary
- twee pagina's summary
- de belangrijkste 'lessons learned' zodat u de informatie direct kunt toepassen.

Abonnementen
Jaarlijks verschijnen er 12 edities van de Summaries. Elke editie bevat vier kernachtige samenvattingen van ongeveer 2000 woorden van de belangrijkste managementboeken van het moment. Er zijn twee abonnementsvormen verkrijgbaar: 'download ony' en 'download + paper'. Op deze pagina abonneert u zich op de papieren editie. U ontvangt 12 keer per jaar 4 samenvattingen: naast een digitale pdf ontvangt u elke maand ook een papieren magazine met de samenvattingen.

Downloadcentrum
De pdf's vindt u in het Downloadcentrum op Managementboek.nl. Als u bent
ingelogd, gaat u via de link 'Downloads' (bovenin) naar uw digitale bestanden.

Abonnement afsluiten of veranderen
Abonnementen worden afgesloten voor een periode van minimaal één jaar en worden daarna automatisch per jaar verlengd, tenzij u op tijd opzegt. Als u van abonnementsvorm wilt wisselen, kunt u hierover een e-mail sturen naar info@managementboek.nl

Abonnement opzeggen
U zegt tenminste één maand voor het aflopen van de abonnementstermijn op. Uw opzegging kunt u mailen aan info@managementboek.nl

Specificaties

ISBN13:9797090000645
Taal:Nederlands
Bindwijze:management summaries
Aantal pagina's:20
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (3)

Management Summaries - Businessarchitect & Verandermeester
Bert Peene | 26 november 2019
Als je afgaat op de beschrijvende ondertitel van dit boek (Over organisatieontwikkeling, veranderkunde en HRM in tijden van grilligheid, onvoorspelbaarheid en ontwrichting), lijkt Damens boek over meerdere onderwerpen te gaan: organisatieontwikkeling, veranderkunde en HRM.
Lees verder
De natuur als uitvinder
Ger Post | 11 augustus 2015
Steve Jobs voorspelde al dat de grootste innovaties van de 21ste eeuw op het kruispunt van biologie en technologie zouden plaatsvinden. ‘A new era is beginning.’ Maar wat is precies een uitvinding? Volgens Van Dale een ‘vernuftig gevonden oplossing, meestal op technisch gebied’.
Lees verder
Management Summaries: Nieuwe Business Modellen
Ronald Buitenhuis | 27 januari 2015
Duurzaamheid wordt volwassen, aldus Jan Jonker. Mensen in de samenleving komen in beweging. Ze vinden dat het anders kan en vooral ook moet. En wel richting een ‘WEconomy’. Dat vereist samen werken en samenwerken, want alleen dan beklijven de noodzakelijke initiatieven om te komen tot zo’n ‘WEconomy’.
Lees verder

Lezersrecensies

4.0 van de 5
2 stemmen
0
2
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (7)

nieuws
Zojuist verschenen // Management Summaries Mei
Pierre Pieterse 6 mei 2021 Zojuist de is de mei editie van Management Summaries verschenen. Met de volgende vier samenvattingen: S.L.I.M. managen van AI in de praktijk van Lauren Waardenburg, Marleen Huysman & Marlous Achterberg, Act Human van Karel Demeester, Sarah Steenhaut & Jan Callebaut, Cultuur doe je zelf! van Marcella Bremer, Storing van Oliver Sibony.
nieuws
Zojuist verschenen // Management Summaries Februari
Pierre Pieterse 7 februari 2021 Zojuist de is de februari editie van Management Summaries verschenen. Met de volgende vier samenvattingen: Werk heeft het kantoor verlaten van Jitske Kramer, Zwaar weer ondernemen van Jan Adriaanse en Erik in ’t Groen, Veranderkompas van Jelger Spijkerboer, en ten slotte Post Corona van Scott Galloway.

Over Pierre Pieterse

Pierre Pieterse was tot februari 2022 hoofdredacteur van Managementboek Magazine.

Andere boeken door Pierre Pieterse

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Abonnement Management Summaries - tijdschrift + online toegang