Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Altijd scherp

Manage je energie, niet je tijd: Het geheim van high performance

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2017 9789492493064
Voormalig top 100Totaal 99 dagen
Direct te downloaden

Samenvatting

Jim Loehr en Tony Schwartz schreven deze klassieker over slim omgaan met energie als de sleutel tot het productiever en gezonder leven. Op basis van wetenschappelijk onderzoek en 25 jaar praktijkervaring in het begeleiden van topsporters, introduceren ze de principes van persoonlijk energiemanagement.

Een succesvolle carrière is namelijk net topsport: je moet kunnen pieken op het juiste moment, je steeds blijven ontwikkelen en ook op de lange termijn blijven investeren in mentale en fysieke fitheid. Met behulp van veel anekdotes en praktische oefeningen leggen Loehr en Schwartz een krachtig stappenplan uit dat je zal helpen om:
- Je vier belangrijkste bronnen van energie te managen (fysieke, sociale, mentale en spirituele)
- Je energieverbruik te compenseren met herstel en energievernieuwing (Wist je bijvoorbeeld dat je na een nacht slecht slapen beter een half uur kunt sporten dan extra uren slapen?)
- Patronen in je dag - een weekritme in te bouwen die voor een betere energiebalans zorgen (Wist je dat je 's ochtend een spanningsboog van 90 minuten hebt, maar die 's middags veel korter is?)
- De balans te houden tussen werk en privé, en goed te blijven presteren ondanks de vaak constante werkdruk.

Specificaties

ISBN13:9789492493064
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:320
Druk:1
Verschijningsdatum:28-2-2017
ISSN:

Expertrecensies (2)

recensie
Altijd scherp – manage je energie, niet je tijd – het geheim van high performance
Hennyta van Logtestijn | 3 juli 2017
Onlangs is Altijd scherp - manage je energie, niet je tijd – het geheim van high performance in een Nederlandse vertaling verschenen. Het Engelstalige origineel verscheen in 2003 en is een klassieker in de Verenigde Staten.
Lees verder
recensie
Altijd scherp
Liane Baltus | 17 maart 2017
Tony Schwartz en Jim Loehr introduceren in Altijd scherp de principes van persoonlijk energiemanagement. Presteren is topsport, wil je carrière maken dan moet je kunnen pieken op het juiste moment. Ze baseren hun principes op wetenschappelijk onderzoek én vijfentwintig jaar praktijkervaring.
Lees verder

Lezersrecensies

4.7 van de 5
7 stemmen
5
2
0
0
0

Interviews en artikelen (1)

interview
Tony Schwartz: ‘Ik schaam me de biografie van Trump te hebben geschreven’
Pierre Pieterse 10 april 2017 Of Tony Schwartz nu de biografie van Trump schrijft of de klassieker The Power of Full Engagement, de boeken worden stuk voor stuk bestsellers. Onlangs kwam de Nederlandse vertaling uit van The Power of Full Engagement: Altijd scherp. ‘We hebben een tekort in alle vier de energiebronnen: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.’

Over Jim Loehr

Jim Loehr is medeoprichter van LGE Performance Systems, een trainingsorganisatie die gespecialiseerd is in het helpen van zakenmensen, professionele atleten en anderen om goed te presteren in stressvolle omgevingen.

Andere boeken door Jim Loehr

Over Tony Schwartz

Tony Schwartz is de oprichter van The Energy Project (TheEnergyProject.com). Zijn missie is om het vuur aan te wakkeren in het hart van organisaties en hun leiders.

Andere boeken door Tony Schwartz

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Altijd scherp