Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Het inspiratieboek voor klanthousiasme

Hebben uw medewerkers plezier in hun werk? Nee? Dat is dan niet zo mooi, want juist een medewerker (of leverancier) die het naar zijn zin heeft presteert beter en kan het verschil maken tussen een tevreden en een enthousiaste klant.

Ian van der Pool | 15 augustus 2013

Cats constateert dat helaas weinig ondernemingen échte medewerkerstevredenheid als doel opnemen in de bedrijfsplannen. Veelal zijn we bezig met het vinden van nieuwe klanten en besteden we bar weinig aandacht aan de bestaande relaties. Jammer, want een echt enthousiaste klant kan u veel extra omzet bezorgen. Volgens de schrijver worden onze klanten vaak met onzinnige enquêtes bestookt die nauwelijks bruikbare informatie opleveren. Met slechts vier vragen wordt veel meer bereikt: -Zou u opnieuw voor ons kiezen? -Zou u onze organisatie aanbevelen? -Wat zou u in mijn plaats doen? -Waar wordt u enthousiast van? Met dit boek biedt hij de lezer praktische inspiratie op het gebied van Klanthousiasme en laat zien hoe u uw klanten aan u kunt binden.

Over Ian van der Pool
Ian van der Pool MFM is Hogeschooldocent Imagineering & International Facility Management aan de NHTV Hogeschool in Breda, eigenaar van VisionFM en associate partner bij CMCompany. Hij schrijft boekrecensies op persoonlijke titel.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden