Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

De netwerkbox

Een cadeau, dat is 'De Netwerkbox' van Jan Vermeiren. Het is zelfs in twee opzichten een cadeau. Om te beginnen de box zelf. Ik kom maar liefst acht onderdelen tegen die gaan helpen bij deze training. Het tweede cadeau staat vermeld op de buitenkant van de doos. Ik lees de veelbelovende kreet: alles voor het opbouwen, uitbouwen en benutten van uw netwerk. Dat is nogal wat. Als dat daadwerkelijk het gevolg is van deze training-in-een-doos, dan mag de bezitter daar heel blij mee zijn. Maar niet voor niks is het een training, er moet gewerkt worden.

Daniëlle de Jonge | 13 oktober 2010

Het nut van netwerken is voor veel mensen wel duidelijk. Toch kom ik in de workshops nog geregeld mensen tegen die niet zo goed weten hoe ze effectief kunnen netwerken. Het vraagt ook veel inzet en tijd om een goed netwerk op te bouwen en 'De Netwerkbox' is een uitstekende manier om er zelf mee aan de slag te gaan. Door de zelfstudie bent u degene die bepaalt hoe snel u uw netwerk opbouwt, uitbreidt en gaat benutten. In de box is voor ieder wat wils te vinden, van de snelle starter tot de persoon die gedegen te werk gaat en eerst alle achtergrondkennis wil vergaren. Als ik de verschillende onderdelen wat verder onder de loep neem, blijkt dat het een heel compleet pakket is. Wilt u meteen aan de slag? Dan vouwt u de royale poster uit met 13 offline en 7 online acties om te starten met netwerken. Wilt u liever eerst wat meer te weten komen over netwerken? Dan biedt het boek 'Connect!' wat u zoekt. Alle nuttige en praktische informatie over netwerken staat er in beschreven. Het boek leest prettig, zet u aan het denken en prikkelt u om aan uw netwerk te werken. Bent u nieuwsgierig naar online netwerken? Het boek 'Hoe LinkedIn nu ECHT te gebruiken' is er een aanrader voor. Van A tot Z leest u hoe u een goed profiel opbouwt en daar een maximaal resultaat uit kunt halen. Omdat de digitale ontwikkelingen snel gaan, krijgt u als extraatje de mogelijkheid om updates van het boek te downloaden. Zit u veel in de auto? Dan krijgt u via een CD ruim 30 tips om te netwerken op evenementen. Stuk voor stuk inhoudelijk heel goede tools. Met alleen lezen bent u er niet. Hard werken is de bedoeling. In de box zit een werkboek waarmee u zes maanden vooruit kunt. Grappig genoeg is de inhoud van elke maand in het boek hetzelfde. Om maar aan te geven dat u voortdurend bezig bent met dezelfde activiteiten, maar daarvan steeds meer resultaten gaat zien. U krijgt de mogelijkheid om u aan te melden voor gratis zes maanden opvolging per mail. Zeker de moeite waard, want anders loopt u de kans dat zaken toch gaan versloffen. 'De Netwerkbox' is een prima startpunt voor mensen die weinig of niet aan actief netwerken doen. Alle informatie is makkelijk te vinden en u raakt geïnspireerd om er mee te gaan werken. Ervaren netwerkers vinden weinig nieuws in deze box. Of het moet de Poken zijn, waarmee u makkelijk een digitaal visitekaartje maakt. Het echte effect van de box heeft u zelf in handen, het is en blijft een kwestie van doen. Het is een valkuil van zelfstudie, maar wie echt wil kan er veel uithalen.

Over Daniëlle de Jonge

Daniëlle de Jonge – spreker, trainer en bestsellerauteur. Helpt bedrijven om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden