Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.
, , , e.a.

Blij(f) wendbaar

Bevlogen aan het werk met jezelf, je team en je organisatie

Paperback Nederlands 2021 9789024438402
Nog niet verschenen, verwacht op 29‑03‑2021
23,50

Samenvatting

Hoe komt het dat sommige mensen niet mee kunnen of niet doorgroeien? Waarom stagneren pogingen om de volgende stap te maken naar een zelforganiserend team? Aan welke knoppen kunnen leidinggevenden draaien om anderen stap vooruit te helpen maken?

Dit boek is een routekaart voor professionals om bevlogen en wendbaar te werken, als persoon, team en persoonlijk leider. Het staat boordevol met praktijkvoorbeelden en praktische coachopdrachten. Aan de hand van vier thema’s – talent-, team-, leiderschaps- en organisatieontwikkeling – kunnen je team en jij doorgroeien naar the next level. Je focust niet alleen op je eigen kwaliteiten, maar ook op die van collega’s. Zo help je ook anderen om met meer plezier betere resultaten te behalen.

'Blij(f) wendbaar' is een must voor elke coach en leidinggevende die het positieve verschil wil maken. Die met wendbaarheid, vitaliteit en ‘sturend’ op werkgeluk en bevlogenheid optimale impact wil hebben.

Specificaties

ISBN13:9789024438402
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Druk:1
Verschijningsdatum:29-3-2021
Hoofdrubriek:Leiderschap

Over Viktor Steijger

Viktor, Erik en Stephen Steijger zijn ervaringsdeskundigen en experts op het gebied van teamontwikkeling. Zij werken vanuit Optimaal Talent aan training en coaching van personen, teams en organisaties op het gebied van hr, (verander)management en persoonlijke effectiviteit.

Andere boeken door Viktor Steijger

Over Stephen Steijger

Stephen Steijger is ervaringsdeskundige en expert op het gebied van teamontwikkeling. Hij werkt vanuit Optimaal Talent aan training en coaching van personen, teams en organisaties op het gebied van hr, (verander)management en persoonlijke effectiviteit.

Andere boeken door Stephen Steijger

Over Ronald Bos

Ronald Bos werkt op het snijvlak van organisatieontwikkeling, onderwijs en coaching.

Andere boeken door Ronald Bos

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Blij(f) wendbaar