Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

OPTIMISME aan het werk

Optimaliseer prestaties en werkgeluk met de power van optimisme

Paperback Nederlands 2022 9789024450534
Nog niet verschenen, verwacht op 20‑10‑2022
24,50

Samenvatting

Zo optimaliseer je positieve energie en werkplezier met realistisch optimisme

Optimisme is de brandstof in onze motivatiemotor. Daar waar pessimisten passief worden, afhaken, en anderen demotiveren, richten optimisten zich op mogelijkheden, actie en op dat wat inspireert en juist positieve energie geeft. Door met vertrouwen naar de werkelijkheid te kijken, ook als die werkelijkheid een 'bumpy road' blijkt.

Goed nieuws: optimisme is te ontwikkelen! Met 'OPTIMISME aan het werk' help je jouw medewerkers, teams of coachees om hun potentieel optimaal te benutten en te groeien. Ook in turbulente tijden. Zodat ze onder alle omstandigheden zelf invloed hebben op optimaal succes én werkgeluk.

In dit boek lees je hoe optimisme in ons brein werkt, wat de kernvaardigheden van optimisme zijn en hoe deze in het werk te ontwikkelen. Het POWER to CHANGE-model geeft vervolgens praktische handvatten. Hiermee versterk je de vijf voedingsbronnen van optimisme (POWER) en vergroot je positieve groei en ontwikkeling, ook tijdens verandering of in moeilijke tijden (CHANGE).

Specificaties

ISBN13:9789024450534
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:20-10-2022
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Over Juul van den Boomen

Juul van den Boomen is eigenaar van Toptimism at Work en coacht teams en individuen naar succesvol en soepel (samen)werken, met positieve energie. Haar kernthema’s zijn topteamwork, werkgeluk en optimisme in het werk.

Andere boeken door Juul van den Boomen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        OPTIMISME aan het werk