Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

Op koers op karakter

Acht organisatie-kwaliteiten voor een blijvende flow

Paperback Nederlands 2021 9789047014843
Nog niet verschenen, verwacht op 19‑05‑2021
24,99

Samenvatting

Organisaties zijn voortdurend bezig met hoe het beter kan. Maar zelfs wanneer ze heel doelbewust kiezen wat ze aan gaan pakken, valt het effect van alle verbeterinspanningen in de praktijk regelmatig tegen. Ondernemend adviseur Sylvia Vrugt kwam tot de ontdekking dat dit komt doordat veel organisaties het grotere geheel van hun bedrijf uit het oog verliezen. Ze stippelen een koers uit die onvoldoende past bij het dna van de organisatie, waardoor de nieuwe plannen niet van de grond komen.

Vrugt geeft je handvatten om de koers en het karakter van je organisatie tot één consistent geheel te smeden. Ze toont aan de hand van vele voorbeelden uit de praktijk aan wat een enorme boost het geeft als dit lukt. Met behulp van haar model van acht samenhangende kwaliteiten komen organisaties in een blijvende, positieve flow en worden ze sterk, wendbaar en betekenisvol voor alle betrokkenen. Succes en plezier gaan dan hand in hand.

Specificaties

ISBN13:9789047014843
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:224
Druk:1
Verschijningsdatum:19-5-2021
Hoofdrubriek:Marketing

Over Sylvia Vrugt

Sylvia Vrugt is van oorsprong marketeer in de klassieke betekenis; hoe kun je de klant het beste helpen zodat voor beide partijen een win-winsituatie ontstaat. Ze is eigenaar en medeoprichter van adviesbureau Seizoen Vijf.

Andere boeken door Sylvia Vrugt

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Op koers op karakter