Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Wat een baas

Een eerlijk boek over zelfstandig ondernemerschap

Paperback Nederlands 2022 9789047015802
Verkooppositie 852Hoogste positie: 443
Nog niet verschenen, verwacht op 15‑03‑2022
22,99

Samenvatting

De belangrijke gebeurtenissen in ons leven markeren we doorgaans met een feestje of plechtigheid: een diploma-uitreiking, een bruiloft of een babyshower. Maar begin je een eigen bedrijf, dan zul je zelf de slingers moeten ophangen, en is het maar de vraag of er iemand op je feestje komt. De meeste mensen horen na het aankondigen van hun aanstaande ondernemerschap vooral: ‘Zou je dat wel doen?’ in plaats van ‘Wat gaaf dat je dat doet!’ Hoe je een baas wordt? Dat moet je zelf uitzoeken...

Dit boek is de eerste bijsluiter die je wél wilt lezen. Het denkt met je mee vanaf het moment dat je jouw KvK-nummer in handen hebt en geeft je een realistisch beeld van de dingen die je kunt verwachten als je eigen baas wordt. Ook delen succesvolle bazen zoals Zarayda Groenhart, Wim Anker, Cynthia Schultz, Sanne van Paassen, Arjan Vergeer en nog vele anderen hun eerlijke verhalen, successen en fuck-ups.

Wat een baas helpt je te doen wat je écht leuk vindt en je waarde te bepalen. Het helpt je voor jezelf te zorgen, jezelf aan te sturen, groots te dromen, op je bek te gaan en weer op te staan, je klanten op te voeden, om te gaan met altijd aanstaan, effectief af te kijken, successen te vieren en vooral: jouw eigen beste baas te worden.

Specificaties

ISBN13:9789047015802
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:240
Druk:1
Verschijningsdatum:15-3-2022
Hoofdrubriek:Ondernemen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Wat een baas