Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

De gespreksfluisteraar

Meerwaarde van gesprekken in jouw organisatie

Ingenaaid Nederlands 2016 9789082579901
Verkooppositie 2340Hoogste positie: 136
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Medewerkers in organisaties zijn 80% van hun werktijd in gesprek. Dat is nogal wat. Dan wil je dat die gesprekken van topkwaliteit zijn en ook daadwerkelijk iets bijdragen voor de organisatie. Wij zien een enorme kans om meer waarde te halen uit de gesprekken in organisaties.

Voor de kwaliteit van die gesprekken is iedereen verantwoordelijk, maar wij merken dat er ook een nieuwe rol ontstaat: de zogenaamde gespreksfluisteraar. Een persoon die anderen binnen de organisatie helpt om hun gesprekken te verbeteren.

Wil jij direct aan de slag om gesprekken binnen jouw organisatie te verbeteren? Dan is dit boek het beste startpunt. Een werkboek opgedeeld in vier elementen die bijdragen aan gesprekken van waarde. Het biedt achtergronden en vooral veel praktische tools om meteen een start te maken en de gesprekken binnen jouw organisatie naar een hoger plan te tillen. Kruip in de rol van gespreksfluisteraar en ‘fluister’ jouw organisatie naar gesprekken met meer waarde!

Specificaties

ISBN13:9789082579901
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Aantal pagina's:286
Druk:1
Verschijningsdatum:1-12-2016
ISSN:

Expertrecensies (4)

De Gespreksfluisteraar - Een rijke bron
Nico Jong | 7 april 2017
Er is zijn steeds meer communicatiekanalen beschikbaar voor de professional. Toch zijn medewerkers gemiddeld 80% van hun tijd 'ouderwets' in gesprek. Het boek De gespreksfluisteraar biedt handvatten om die gesprekken beter te voeren. 
Lees verder
De Gespreksfluisteraar - Meer waarde van gesprekken in jouw organisatie
Theo Sierhuis | 6 maart 2017
Medewerkers in organisaties zijn 80% van hun werktijd in gesprek. Het is de verantwoordelijkheid van iedereen dat die gesprekken van topkwaliteit zijn en daadwerkelijk iets bijdragen voor de organisatie.
Lees verder
De Gespreksfluisteraar
Frank van Kuijck | 27 februari 2017
Een praktisch werkboek over hoe gesprekken in organisaties beter kunnen. Na het lezen van het boek De gespreksfluisteraar zijn diverse handige tips en suggesties bijgebleven om gesprekken direct effectiever te maken.
Lees verder
De gespreksfluisteraar
Leike van Oss | 10 februari 2017
Vroeger, in mijn lagereschooltijd, had je het Zomerboek en het Winterboek. Vakantie-doe-boeken die hoorden bij de (educatieve) bladen waar je als basisschoolkind op geabonneerd was.
Lees verder

Lezersrecensies

4.8 van de 5
5 stemmen
4
1
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Ilse van Ravenstein

Ilse van Ravenstein is directeur en oprichter van Involve. Al rond 1990 vond Ilse haar passie in interne communicatie. Dat leidde in 1993 tot de start van Involve, specialisten in interne communicatie. Met een niet te stuiten energie werkt ze sindsdien voor en met vele opdrachtgevers en collega's aan organisatie uitdagingen met een communicatiebril op. Ilse giet haar nieuwsgierigheid al een flink aantal jaren in verkennend en toetsend onderzoek met verschillende universiteiten. Zo is ook het Trendonderzoek Interne Communicatie een initiatief van haar, evenals de Master Interne Communicatie (samen met Van Der Hilst Communicatie).

Andere boeken door Ilse van Ravenstein

Over Ameike van der Ven

Ameike van der Ven (1976) is een bevlogen en betrokken communicatieadviseur. Haar nieuwsgierigheid naar wat mensen drijft en beweegt, bracht haar na functies in de bedrijfsjournalistiek op het pad van interne communicatie. Ameike’s kracht ligt in het verbinden van scherpe analyses en visie met een pragmatische en creatieve aanpak. Ze heeft een voorliefde voor onderwerpen die gaan over zingeving, cultuur, kernwaarden en het bouwen van bruggen tussen mensen en organisatieonderdelen. Gesprekken en dialoog staan daarin voor haar centraal. Als journalist zit het schrijven Ameike onder de huid. Dit talent zet zij graag in om via storytelling verhalen uit organisaties te halen. ‘De Gespreksfluisteraar’ is haar eerste boek, waarmee een lang gekoesterde wens het levenslicht ziet.

Andere boeken door Ameike van der Ven

Over Mark van Vuuren

Mark van Vuuren (1975) is Associate Professor Organizational Communication en Opleidingsdirecteur Communicatiewetenschap aan de Universiteit Twente. Hij onderzoekt onder andere de manieren waarop professionals betekenis verlenen aan hun werk in contexten die bol staan van technologische ontwikkelingen, en ook hoe mensen met exact dezelfde taakomschrijving totaal verschillende banen kunnen hebben. Mark werd verkozen tot beste docent van de universiteit, was visiting professor in Canada (Université de Montréal), Denemarken (Arhus Business School) en Zweden (Linkoping). Behalve wetenschappelijke artikelen schreef Mark nog boeken over job crafting (‘Mooi Werk’, met Luc Dorenbosch) en impliciete communicatie (‘100% consistent’, met Ilse van Ravenstein en Bas van Glabbeek).

Andere boeken door Mark van Vuuren

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De gespreksfluisteraar