Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Leidinggeven aan jezelf

Hoe neem je zelf de regie bij hybride werken?

Paperback Nederlands 2021 9789089656001
Nog niet verschenen, verwacht op 01‑10‑2021
22,99

Samenvatting

De laatste anderhalf jaar stond niet alleen de hele maatschappij maar ook ons werkleven op zijn kop. We werkten vanuit huis, communiceerden online met collega’s en er werd meer dan ooit een beroep gedaan op onze eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. En nu teruggaan
naar het 'oude normaal' er op veel fronten niet inzit, is het tijd om vooruit te kijken. Wat neem je mee uit het covid-tijdperk? Wat werkte veel efficiënter en fijner? En wat wil je absoluut zo snel mogelijk anders doen?

Denk jij mee over hoe jouw toekomstige werkleven eruitziet, of laat je anderen dit voor jou bepalen? Doe je enthousiast mee met experimenteren of zal het jouw tijd wel duren?

Het moment om zelf de regie over je werk en toekomst te nemen is nu. In Leidinggeven aan jezelf laat Frank Kwakman zien wat jij kunt doen om zelf stappen te zetten naar jouw nieuwe werkleven. Dit boek geeft praktische voorbeelden, stelt kritische vragen en nodigt je uit het heft in eigen handen te nemen.

- Een werkboek met persoonlijke vragen, testen en praktische adviezen.
- Nodigt zowel medewerkers als leidinggevenden uit om in actie te komen.

Specificaties

ISBN13:9789089656001
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Druk:1
Verschijningsdatum:1-10-2021

Over Frank Kwakman

Frank Kwakman is auteur, organisatie-adviseur en mede-directeur van e-Progress | Resultaat met talent. Hij heeft meer dan dertig jaar ervaring met het begeleiden van organisaties bij groei, ontwikkeling en performance. Frank Kwakman werkt vanuit de overtuiging dat organisaties succesvol zijn als medewerkers hun talenten benutten en blijven ontwikkelen. En dat die focus op haar beurt leidt tot werkplezier en werkresultaat. Met 'Hoe ziet jouw werk er straks uit' is zojuist zijn twintigste boek verschenen. In zijn boeken reflecteert hij op zijn eigen praktijkervaringen met het doel anderen te inspireren om in beweging te komen, nieuwe kansen te zien en verborgen talenten te ontdekken.

Andere boeken door Frank Kwakman

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Leidinggeven aan jezelf