Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Werken zonder ruis

In een omgangscultuur waarin iedereen tot z’n recht komt

Gebonden Nederlands 2022 9789089656421
Verkooppositie 568Hoogste positie: 548
Nog niet verschenen, verwacht op 26‑07‑2022
29,99

Samenvatting

Het belang van een professionele omgangscultuur wordt steeds meer onderkend. Pesten, intimidatie en ander grensoverschrijdend gedrag horen daar niet bij. Maar hoe zit het met alle andere negativiteit die de kwaliteit van ons werk ondermijnt? Die baas die jou dwarsboomt in plaats van faciliteert. Dat continue geroddel van een collega dat onder je huid gaat zitten. De snijdende weerstand op de afdeling die ieders motivatie doodslaat. Hoezo tolereren we dit nog wel als gedoe op het werk dat er nu eenmaal bij hoort?

André Kalden en Myra van Zwieten zijn al tien jaar op een missie. Met een verrassend eenvoudige aanpak helpen ze professionals en organisaties zich te bevrijden van alle ruis in de onderlinge omgang. Ruis die het werk onnodig ingewikkeld maakt. Hun nieuwe gemeenschappelijke (beeld)taal maakt rollen en verantwoordelijkheden helder en bespreekbaar zonder dat daarbij de emoties in het rond gieren. Of je nu manager bent, uitvoerder of bestuurder, met de toegankelijke methode van dit boek kun je als professional weer doen wat je het liefst doet: goed werk leveren in een positieve sfeer.

Specificaties

ISBN13:9789089656421
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:220
Druk:1
Verschijningsdatum:26-7-2022
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Over Myra van Zwieten

Myra van Zwieten is psycholoog, trainer en (team)coach en ontwierp diverse tools voor het bespreken van lastige kwesties. Ze is de bedenker van Waardenweb.nl, de prijswinnende website voor morele reflectie. Na haar jarenlange werk in het AMC richtte ze in 2012 met André Kalden organisatieadviesbureau De Goede Werker op.

Andere boeken door Myra van Zwieten

Over André Kalden

André Kalden is oud-wetenschapsjournalist en sinds 2000 zelfstandig consultant, interim-manager en coach voor bestuur en hoger management. Hierin laat hij zich o.a. inspireren door het boeddhisme. André schreef eerder samen met Myra van Zwieten het boek 'Ons gescreende lichaam. Kansen en risico’s van de genetica'.

Andere boeken door André Kalden

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Werken zonder ruis