Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 11% korting

De Business Board Methode

Het jaarlijkse businessplan op één A4 dat wél wordt uitgevoerd

Paperback Nederlands 2022 9789089656544
Verkooppositie 2160Hoogste positie: 2160
Nog niet verschenen, verwacht op 13‑09‑2022
27,99
24,99
VOORDEEL - 11% korting

Samenvatting

Het jaarlijkse businessplan op één A4 dat wél wordt uitgevoerd

Dit boek is geschreven voor alle ondernemers, bestuurders en eindverantwoordelijke managers die zich herkennen in de volgende vragen: Maak jij ook ieder jaar weer vol goede moed een businessplan? Je weet wel, die PowerPoint met een oneindige hoeveelheid slides die zonder dat er iets mee gebeurt linea recta in een la belandt? En waarom is het toch zo lastig om een overzichtelijk businessplan te maken én uit te voeren?

De Business Board Methode? geeft antwoord op deze vragen en levert je twee dingen. In de eerste plaats een ingenieus businessplan op één A4. En om te zorgen dat het niet bij plannen maken blijft, krijg je een complete blauwdruk voor de uitvoering. Het boek is opgezet als de methode zelf: geen lange teksten maar compact, praktisch en makkelijk leesbaar. Met QR-codes naar korte video’s van de grootste managementgoeroes om je te inspireren en verder op weg te helpen. Kortom, een ‘doe het zelf’-boek dat je aan de hand neemt om je plannen en zakelijke dromen waar te maken!

Specificaties

ISBN13:9789089656544
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Druk:1
Verschijningsdatum:13-9-2022
Hoofdrubriek:Ondernemen
ISSN:

Over Edwin Kersten

Edwin Kersten heeft in de afgelopen 25 jaar een grote diversiteit aan organisaties (be)geleid en kwam tot de conclusie dat er jaarlijks routinematig ellenlange businessplannen worden gemaakt maar dat ze zelden worden uitgevoerd. Een fascinatie was geboren die heeft geleid tot een ontdekkingstocht van meer dan 10 jaar waarin hij met een aantal ervaren ondernemers, bestuurders en topmanagers de Business Board Methode heeft ontwikkeld en toegepast.

Andere boeken door Edwin Kersten

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De Business Board Methode