Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Gastgevers in Geluk

In zeven stappen naar hartverwarmende hospitality

Audio-download Mp3 Nederlands 2016 9789462552432
1
Voormalig Nr. 1Totaal 41 dagen
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Direct te downloaden

Samenvatting

Gastgevers in Geluk is een onthullend verhaal over het mysterie van hartverwarmende gastvrijheid. Het boek neemt de lezer mee naar The Magic Hotel in Hawaii en verklaart het succes in zeven stappen. Het resultaat? Teruglustige Gasten! Gasten die niet meer naar huis willen.

Luc van Bussel geeft service en nieuwe, diepere betekenis en introduceert nieuwe begrippen als 'Bereikrijk', 'Binnenvoelbaar', 'Luistergevig'. 'Oplosselijk', 'Verrasvast', 'Verwenzaam' en 'Teruglustig'. Het boek is beste bewijs dat mensen niet zonder elkaar kunnen en dat persoonlijke ontmoetingen de echte verbinding vormen in een digitale samenleving. Luc van Bussel kondigt een nieuwe service revolutie aan als opvolger van de digitale revoltutie en roept op tot een Partij van de Gastvrijheid.

Gastgevers in Geluk is een ode aan de mensen in de dienstverlening en een handleiding voor ondernemers, directies, managers en leidinggevenden op zoek naar teruglustige gasten en klanten. In een digitale samenleving worden persoonlijke ontmoetingen 'heftig' en zijn nieuwe gastgevers gevraagd. In zijn zoektocht naar hartverwarmende gastgevers deelt Luc van Bussel zijn ervaringen en bevindingen bij de nieuwe generatie.

Gastgevers in Geluk laat dertig schrijvers aan het woord waaronder Gerard van Vliet (Directeur NCD), Philip van Mountford (CEO Hunkemoller), Peter Verhoeven (Managing Director Booking.com), Bob Hutten (CEO Hutten Catering Groep), Walter Seib (CEO HMSHost International), Paul Geraeds (CEO Bakker.com), Erik Bemelmans (Managing Partner Fan Factory), Bas van der Veldt (CEO Afas), Jaap Bressers (Auteur 'Waar een wiel is, is een weg), Danielle Braun (Auteur De Corporate Tribe 'Managementboek van het Jaar 2016), Bruno Rouffaer (Professor Business School La Catholica Lima/Peru & auteur 'No Way'), Rob Hermans (CEO Fletcher), Mark Haak Wegmann (CEO Center Parcs Europe), Robert Visser (Directeur Albron Leisure), Miranda Hesselmans (Directeur/Eigenaar Martinair Party Service), Gabriella Esselbrugge (Koninklijke Horeca Nederland), Lucien van de Veerdonk (Directeur Berghotel Amersfoort & Airport Hotel Rotterdam), Ingrid van der Wal-Koek (Directeur Regardz Meeting Centers), Barbara Franse (Directeur Agfra Holding), Melissa van Gestel (CEO Benify), Charles van Goch (CEO Mise en Place & HotelloTop), Job Heilijgers (Oprichter Regardz) en de directies van Hotelscholen in de Benelux: Susanne Stolte (Hotelschool Den Haag), Ad Smits (Hotelschool Maastricht), Mark Duthler (Directeur/Eigenaar Hogeschool Tio), Gienke Osinga (Directeur NHTV Breda), Klaas-Wybo van der Hoek (Vice-Voorzitter Stenden Hogeschool) en Sarah De Ridder (Opleidingshoofd Erasmushogeschool Brussel).

Deze dertig gastschrijvers maken het boek compleet en geven de lezer een brede blik in de wereld van hospitality.

Specificaties

ISBN13:9789462552432
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Aantal pagina's:200
Uitgever:Bookora
Druk:2
Verschijningsdatum:8-12-2016
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (2)

Gastgevers in Geluk - 'Ik heb genoten'
Ineke Smits | 9 januari 2018
Alleen mensen kunnen een écht verschil maken. Waar of niet waar? Het geldt in ieder geval zeker in de hospitalitybusiness. Het boek Gastgevers in Geluk geeft een inkijkje in de persoonlijke werk- en leefomgeving van Luc van Bussel, waarin gastvrijheid een grote rol speelt.
Lees verder
Gastgevers in Geluk - In zeven stappen naar hartverwarmende hospitality
Sjors van Leeuwen | 6 februari 2017
Het lijkt een paradox. In een wereld die snel digitaliseert neemt de behoefte aan persoonlijke ontmoetingen toe en wordt de kwaliteit van het persoonlijk contact steeds belangrijker. Vooral voor dienstverlenende organisaties en wie is dat tegenwoordig niet? Het boek Gastgevers in Geluk neemt je mee op reis en ontrafelt het mysterie van hartverwarmende gastvrijheid met teruglustige gasten.
Lees verder

Lezersrecensies

4.6 van de 5
21 stemmen
18
1
0
1
1

Interviews en artikelen (1)

preview
Gastgevers in Geluk - Een hospitality management roman
Luc van Bussel 9 december 2016 We leven in wonderbaarlijke tijden, waarin niets meer onmogelijk lijkt te zijn. Twitter brengt ons de dagelijkse nieuwtjes, Facebook laat ons de beste kant zien van onszelf en WhatsApp houdt ons dag en nacht wakker.

Over Luc van Bussel

Luc van Bussel is een Gastvrijheidsondernemer met een missie. Hij gelooft in de groeiende noodzaak van hartverwarmende gastvrijheid in de huidige digitale coole samenleving. Hij noemt zijn medewerkers 'WarmteMakers' en heeft 'leiding een nieuwe lading' gegeven. Als veelgevraagd spreker inspireert hij bedrijven, organisaties, instellingen en (semi/publieke) overheden met zijn indringende boodschap over menselijke verbindingskracht in deze digitale transformatie. In 2017 schreef hij de managementbestseller ‘Gastgevers in Geluk, in zeven stappen naar hartverwarmende hospitality'. Het boek neemt de lezer mee op de grondslagen van gastvrijheid en stond vijf weken op Nr.1 bij Managementboek.nl Zijn nieuwe (vierde) boek ‘De Confetti Company, Warme Cultuurmakers in Coole Tijden" is een vernieuwd manifest voor ‘warme bedrijfsculturen’ waar medewerkers eregasten worden. In deze cultuurroman geeft hij zijn prikkelende visie & missie over nieuw werkgeverschap en werkgeluk. Hij nodigde tegelijk elf topbestuurders uit om hun unieke bijdrage te leveren aan dit inspirerend managementboek over een nieuwe bedrijfsethos. In het dagelijkse leven is Luc van Bussel (1964) getrouwd met Anne Margreet Meulman en zijn zij samen de ouders van Ralph & Jerry. Hij is CEO /DGA van het gastvrijheidsbedrijf Regardz Hospitality Group B.V. In 2017 richtte hij binnen Regardz een nieuw gastvrijheidsbedrijf op: NewHospitality B.V. Hiermee adviseert hij bedrijven & organisaties over hartverwarmende gastvrijheid en warme cultuurontwikkeling. Luc van Bussel noemt zichzelf een Vlaming met een Nederlands paspoort. Als Nederlander groeide hij op in het Vlaamse dorpje Leut en studeerde Hospitality Management aan de Erasmushogeschool in Brussel en Cornell University in New York. Hij was de vernieuwer van het succesvolle Center Parcs Europa in de jaren negentig en daarna 13 jaar de CEO & Partner van The Alwaysbemobile Company (o.a. Profile Tyrecenter). In 2014 werd hij gastvrijheidsondernemer en samen met Michiel Heilijgers mede-eigenaar van Regardz Hospitality Group. Meer informatie over Luc van Bussel vindt u op www.lucvanbussel.nl. Meer informatie over Regardz Hospitality Group en NewHospitality vindt u op www.regardz.com en www.NewHospitality.nl. Recensies over keynotes vindt u op www.newhospitality.nl/recensies.

Andere boeken door Luc van Bussel

Inhoudsopgave

Er bestaat geen inhoudsopgave voor dit boek

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Gastgevers in Geluk