Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Zo word je een Productiviteits Ninja

Minder stress, meer bereiken, meer plezier

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2015 9789462960268
Niet meer leverbaar.

Samenvatting

We krijgen tegenwoordig een stortvloed aan informatie over ons heen en hebben het drukker dan ooit. De traditionele technieken voor tijdmanagement schieten tekort als het gaat om uitpuilende inboxen, steeds maar groeiende to-do-lijsten en vergaderingen waar geen eind aan lijkt te komen. Gelukkig is er nu een betere strategie: word een ProductiviteitsNinja!

In 'Zo word je een ProductiviteitsNinja' laat Graham Allcott je zien hoe je met technieken als meedogenloosheid, zelfbewustheid, camouflage en behendigheid jouw eigen ninjastijl ontwikkelt. Werk met je volle aandacht, versla uitstelgedrag en leer om niet harder, maar juist slimmer te werken. Je inbox was nog nooit zo snel leeg.

- Een prikkelende, toegankelijke en praktische gids die je leert kalm te blijven, meer gedaan te krijgen en opnieuw van je werk te houden.
- Denk als een ninja en versla je stress voorgoed.

Graham Allcott is productiviteitsexpert, sociaal ondernemer en oprichter van Think Productive. Hij traint medewerkers van uiteenlopende grote bedrijven als Heineken en het Britse kabinet om hun productiviteit te verhogen.

In een tijd van informatie-overload, zijn traditionele timemanagementtechnieken niet meer toepasbaar. Het is tijd om als een Ninja te denken!

Graham Allcott – oprichter van Think Productive, één van ’s werelds leidende productiviteitstraining -en consultancy organisaties – laat je zien hoe dat moet:
- Gebruik essentiële Ninjatechnieken zoals behendigheid, zelfbewustzijn, en blijf rustig en kalm
- Werk slimmer, niet harder
- Houd je inbox leeg
- Verminder de tijd die je spendeert in nutteloze vergaderingen
- Leer opnieuw van je werk te houden

Specificaties

ISBN13:9789462960268
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:368
Uitgever:AnderZ
Druk:1
Verschijningsdatum:25-11-2015
ISSN:

Expertrecensies (3)

Zo word je een Productiviteits Ninja
Brigitte Koehler | 30 maart 2016
Vraag jij je weleens af hoe het kan dat andere mensen meer gedaan krijgen op een dag en denk jij ook weleens dat je je tijd beter moet managen? Dan is ‘Zo wordt je een productiviteitsninja’ van Graham Allcott het boek voor jou!
Lees verder
Zo word je een Productiviteits Ninja
Justin van Lopik | 10 februari 2016
Veel leidinggevenden en kenniswerkers hebben het druk en zoeken naar een efficiënte werkwijze. Met Zo word je een Productiviteits Ninja krijgt u van Allcott een bulk aan tips om de regie over uw eigen agenda te krijgen. Hij geeft een overzicht van bekende technieken om uw mail te beheersen en multitasking te vermijden.
Lees verder
Zo word je een ProductiviteitsNinja
Ineke Smits | 6 januari 2016
Het afvinken van to do-lijstjes is niet iets wat je per definitie productiever maakt. De toename van dagelijkse e-mails en het continue ‘online’ zijn dragen daar ook niet aan bij. Toch is het mogelijk meer te doen in minder tijd en tegelijkertijd stress te voorkomen. Dat stelt Graham Allcott in Zo word je een Productiviteits Ninja.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
3 stemmen
3
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (2)

nieuws
Event - Zo word je een productiviteitsninja
Yolanda van Heese 9 februari 2016 Terwijl de meeste mensen in Nederland zich klaar maken voor het weekend lopen ongeveer 40 kenniswerkers een vergaderzaaltje binnen. Ze komen luisteren naar Graham Allcott, auteur van het boek Zo word je een Productiviteits Ninja.
preview
Preview - Zo word je een ProductiviteitsNinja
Marcel van den Berg 5 november 2015 Minder stress, meer bereiken, meer plezier – dat is de ondertitel van het boek Zo word je een Productiviteits Ninja van Graham Allcott. Te mooi om waar te zijn? Of toch haalbaar? Inmiddels is ‘How to be a Productivity Ninja’ in meerdere talen verschenen en hard op weg om wereldwijd één van de meest succesvolle boeken te worden op het gebied van productiviteit en slimmer werken. Een preview.

Over Graham Allcott

Graham Allcott is productiviteitstrainer, sociaal ondernemer en oprichter van Think Productive. Think Productive helpt personen en organisaties wereldwijd om een overload aan informatie de baas te worden en meer te doen met minder stress. Naast open workshops biedt Think Productive inhouse trainingen aan zeer uiteenlopende organisaties, zoals PwC, Heineken, Liberty Global, GlaxoSmithKline en BP, maar ook aan (semi-)publieke sector-organisaties en non-profit-instellingen zoals de Hogeschool Rotterdam en de stichting Jong Ondernemen. Think Productive heeft vestigingen in Engeland, Canada, de Verenigde Staten, Australië en de Benelux. Workshops die Think Productive aanbiedt zijn onder meer: - Getting your Inbox to Zero - E-mail Etiquette - Denk Productief! - Maak vergaderen weer leuk! Voordat hij Think Productive oprichtte, was Graham vooral actief in de goede-doelensector en op het gebied van sociaal-maatschappelijk werk. Hij leidde lokale vrijwilligersprojecten voor de universiteit van Birmingham, was daarna directeur van de organisatie Student Volunteering England en startte vervolgens Fruitful Consulting op, zijn eigen adviesbureau voor sociale ondernemingen. Hij was ook medeoprichter van InterVol, grondlegger van READ International en hij vervulde een adviesrol op het gebied van jeugdzaken en maatschappelijke kwesties voor meerdere overheden (zowel Labour als Conservative) in Groot-Brittannië, in het bijzonder via de Russell Commission en National Citizen Service. Hij is lid van de raad van bestuur van de Centrepoint-stichting, die dakloze jongeren ondersteunt. Hoewel hij over het algemeen slecht tegen teleurstellingen kan, is hij seizoenkaarthouder bij Aston Villa. Graham woont in het Engelse Brighton.

Andere boeken door Graham Allcott

Inhoudsopgave

1. DE PRODUCTIVITEITS NINJA
2. WAAROM WE GESTREST RAKEN
3. AANDACHTSMANAGEMENT
4. E-MAIL ALS EEN NINJA
5. PRODUCTIEF ALS EEN NINJA: HET CORD-PRODUCTIVITEITS MODEL
6. CAPTURE & COLLECT
7. ORGANIZE
8. REVIEW
9. DO
10. ALS EEN NINJA OMGAAN MET PROJECTEN EN VERGADERINGEN
11. MOMENTUM

OVER DE AUTEUR
VIJF ANDERE BOEKEN DIE JE GELEZEN MOET HEBBEN
BOEK EEN NINJA VOOR BIJ JOU OP KANTOOR

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zo word je een Productiviteits Ninja