Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Nu of nooit

Durven veranderen om te behouden wat we liefhebben

Paperback NL 9789463108126
Nog niet verschenen, verwacht op 22‑03‑2024

Samenvatting

Het is D-day voor onze waarden, onze toekomst. Ons politiek systeem is in crisis. De democratie die we kennen davert op haar vesten. Tegelijk waren de uitdagingen voor het beleid nooit groter. Mondiaal, maar ook in eigen land. De klimaatcrisis is een bikkelharde realiteit. We staan aan het begin van een marathon om de leefbaarheid van onze planeet te redden. Maar ook de ongelijkheid was nooit groter en steeds meer mensen lopen tegen de grenzen van ons economisch systeem aan. Ons zorgsysteem stort in terwijl beleidsmakers machteloos lijken toe te kijken. Fundamentele rechten en vrijheden staan wereldwijd onder druk.

En toch is er perspectief. Gedurfde keuzes maken kan ons naar betere tijden leiden. Alle richtingaanwijzers staan op groen. Het kan echt. Al boezemt die noodzakelijke verandering evident ook angst en onzekerheid in. Het moment is er om samen die weg in te slaan. Om elkaar weer te vertrouwen. Het is nu of nooit.

In hun essay Nu of nooit leggen Petra De Sutter, Nadia Naji en Jeremie Vaneeckhout bloot op welk kruispunt we staan en waarom groene keuzes daarin de noodzakelijke en wenselijke keuzes zijn. Niet voor het overleven van hun partij, maar voor het voortbestaan van waarden die we allemaal koesteren.

Specificaties

ISBN13:9789463108126
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:150
Uitgever:Pelckmans
Verschijningsdatum:22-3-2024

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Nu of nooit