Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Solliciteren? Zet je gunfactor in!

Audio-download Mp3 Nederlands 2018 9789463270823
Direct te downloaden

Samenvatting

Laat jezelf zien, zet je Gunfactor in en krijg die nieuwe baan!

Wie tegenwoordig succesvol wil solliciteren, zal het moeten hebben van zijn netwerk. 85% van de vacatures wordt namelijk via via ingevuld door referral marketing, waarbij anderen jouw ambassadeur zijn. Als sollicitant moet je daarom werken aan je persoonlijke zichtbaarheid en vindbaarheid. Het hebben van een hoge gunfactor bij de juiste mensen zorgt ervoor dat ze aan je denken en je benaderen wanneer ze iets horen dat voor jou interessant kan zijn.

Een optimale online en offline presentatie van jezelf is van doorslaggevend belang om goed in beeld te komen bij recruiters, werkgevers en netwerkcontacten. Het wekt vertrouwen. Gertien Beijering leert je hoe je invloed kunt uitoefenen op jouw gunfactor zodat je zelf in de lead bent en die felbegeerde baan krijgt.

Specificaties

ISBN13:9789463270823
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:19-12-2018
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
13 stemmen
13
0
0
0
0

Interviews en artikelen (1)

preview
Solliciteren? Zet je gunfactor in!
Gertien Beijering 9 oktober 2018 Netwerken en zichtbaar zijn bij bedrijven waar jij graag wilt werken, zijn tegenwoordig dé manieren om een nieuwe baan te vinden. Meer dan ooit ben je afhankelijk van je persoonlijke gunfactor, je persoonlijke ambassadeurs en een goede CV en LinkedIn profiel.

Over Gertien Beijering

Gertien Beijering is een bevlogen ondernemer en inspirerende spreker. Ze maakte in 2007 van het trainen en coachen van professionals haar vak. Ze helpt ondernemers en professionals hun relationele manier van zaken doen naar een hoger plan te tillen. Immers wanneer de relatie goed is staat de klant ook sneller open voor de inhoudelijke kant die je te bieden hebt. Gertien heeft na haar studie Communicatie, de studie Counselling Psychologie afgerond en is vervolgens werkzaam geweest in commerciële functies tot ze in 2007 als ondernemer startte. Vanuit haar grote interesse in het beïnvloeden van de gunfactor weet ze als geen ander hoe ze professionals en ondernemers kan leren om effectiever en bewuster hun houding, communicatie, gedrag en zichtbaarheid in te zetten om hierdoor de klantbeleving te verbeteren, ambassadeurschap te stimuleren en de klanttevredenheid te laten zegevieren met betere bedrijfsresultaten tot gevolg. Haar manier van trainen? Praktisch met veel anekdotes, voorbeelden, humor en met veel interactie. Op deze manier worden inzichten goed onthouden en worden deelnemers gemotiveerd om de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Regelmatig schrijft Gertien praktische artikelen en tips over ondernemerschap, klantgerichtheid en hoe je je gunfactor kunt verhogen. Deze deelt ze via social media en haar eigen websites en via een aantal (vak)websites waar ze als blogger input levert. In 2014 schreef ze het boek ‘Solliciteren met de GunfactorVerhoger’ en in 2015 verscheen haar boek ‘Opdrachten binnenhalen met de GunfactorVerhoger’ waarin ze haar eigen Gun-concept helemaal uitwerkt.

Andere boeken door Gertien Beijering

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Solliciteren? Zet je gunfactor in!