Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

De ideale dag

Hoe je van ochtend tot avond fit en vol energie blijft

Paperback Nederlands 2022 9789463937740
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Paul Van Den Bosch werkte meer dan 30 jaar als topsportcoach met o.a. Sven Nys, Marc Herremans en Luc Van Lierde. Hij was mede-oprichter van Energy Lab dat mensen helpt om meer en beter te bewegen. Hij is een veelgevraagd spreker. En hij is de auteur van meerdere bestsellers over sport, coaching en leadership. Zijn dochter Carolien stapt als gezondheidscoach en spreker in zijn voetsporen.

Veel van hoe zij denken, draait rond het basisbegrip ‘gezondheid’. In dit boek behandelen de auteurs alle vragen en obstakels die mensen overvallen inzake gezondheid op elk moment van de dag, van het wakker worden ’s morgens tot het slapengaan ’s avonds. Over voeding, over rusten en slapen, over bewegen en sporten, over werken en ontspannen, over stress en mentaal welzijn.

Vanuit hun kennis van zaken én vanuit hun kennis van de wetenschap, stellen zij voor elk van ons een ‘ideale dag’ samen: op zo’n ideale dag zijn we helemaal in balans en zitten we vol energie, fysiek en mentaal!

Specificaties

ISBN13:9789463937740
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Druk:1
Verschijningsdatum:19-8-2022
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Paul Van Den Bosch

Paul Van Den Bosch werkte meer dan 30 jaar als topsportcoach met o.a. Sven Nys, Marc Herremans en Luc Van Lierde. Hij was mede-oprichter van Energy Lab dat mensen helpt om meer en beter te bewegen. Hij is een veelgevraagd spreker. En hij is de auteur van meerdere bestsellers over sport, coaching en leadership.

Andere boeken door Paul Van Den Bosch

Over Carolien Van Den Bosch

Caolien Van Den Bosch is professioneel spreker bij Better Minds at Work. Vanuit haar exepertise rond fysiek en mentaal welzijn, inspireert ze organisaties om de veerkracht van hun medewerkers te versterken.

Andere boeken door Carolien Van Den Bosch

Inhoudsopgave

Voorwoord Paul Van Den Bosch
Voorwoord Carolien Van Den Bosch

De ideale dag
Bewegen
Voeding
Slaap
Breinkracht

Slotwoord
Dank!
Bronnen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De ideale dag