Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Maak je comeback...

Vind jezelf opnieuw uit na een tegenslag

Paperback Nederlands 2018 9789492528346
1
Voormalig Nr. 1Totaal 84 dagen
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Verwachte levertijd ongeveer 3 werkdagen

Samenvatting

Voel je je uitgerangeerd? Ben je ontslagen of ga je scheiden? Is er een dierbaar persoon overleden of is je bedrijf failliet gegaan? Lijd je onder de gevolgen van een ongeluk? Is het heilige vuur verdwenen en vind je geen voldoening meer in je werk? Grijp nu je kans! Dit is hét moment om jezelf opnieuw uit te vinden.

Je hebt misschien geen controle over de tegenslag die jou is overkomen, maar jij bent wél degene die bepaalt hoe je ermee omgaat. Doe dat dan ook, zegt personal coach Benno Diederiks in Maak je comeback. Durf, neem risico’s, maak keuzes, maak fouten, focus, volhard in wat je doet en schrijf je eigen scenario’s. Want er is maar één regisseur van je eigen leven – en dat ben jij.

Maak je comeback geeft je alle tools om tegenslag om te zetten in nieuwe kansen. In acht heldere stappen vind je jezelf opnieuw uit. Je ontwikkelt de veerkracht om met hervonden moed en vitaliteit weer aan de slag te gaan met het werken aan je passie.

Het persoonlijke verhaal van voormalig topkeeper Hans van Breukelen loopt als een rode draad door dit boek. Hans vertelt openhartig en gedetailleerd hoe hij met behulp van de comebackmethode de persoonlijke en professionele tegenslagen in zijn leven heeft overwonnen.

De opbrengsten van dit boek worden geschonken aan Stichting Overleven met alvleesklierkanker.

www.supportcasper.nl

Specificaties

ISBN13:9789492528346
Trefwoorden:tegenslag, comeback
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:384
Uitgever:S2 uitgevers
Druk:1
Verschijningsdatum:20-11-2018
ISSN:

Expertrecensies (1)

Maak je comeback - 'Mooi, interessant en makkelijk leesbaar'
Jan Hoogstra | 8 maart 2019
Hoe vaak maak je in je leven nu een comeback? Met het antwoord daarop in gedachten zou de doelgroep van Maak je comeback, vind jezelf opnieuw uit na een tegenslag. beperkt moeten zijn. Volgens Jan Hoogstra is dat niet het geval.
Lees verder

Lezersrecensies

4.4 van de 5
31 stemmen
24
3
0
0
4

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (3)

interview
Hans van Breukelen: ‘Durf je talenten te laten zien aan de wereld’
Peter Spijker 7 december 2018 Bij ieder mens zit het wel eens een keer flink tegen in het leven. Een dierbare overlijdt, je werkgever gaat failliet of je huwelijk loopt op de klippen. Tegenslagen overkomen je en vaak is er weinig of niets tegen te doen. Je hebt wél controle over de wijze hoe je er mee omgaat, stellen Benno Diederiks en Hans van Breukelen in Maak je comeback. Ze moedigen je aan om anders te leren denken en anders te leren doen na een tegenslag. Dat is je ‘comeback maken’ en biedt je de kans om al je talenten in te zetten.
nieuws
Hans van Breukelen: ‘Iedereen kan een comeback maken’
Peter Spijker 24 november 2018 Voormalig topkeeper Hans van Breukelen (62) oogde vrolijk en ontspannen op maandag 19 november in de KNVB Campus te Zeist waar hij zijn nieuwe boek Maak je comeback presenteerde. Naar het podium geroepen door sportjournaliste Barbara Barend nam hij plaats op een stoel en grapte over zijn recente knieoperatie. ‘Blij dat je gekomen bent, Barbara! Ik wilde eerst zelf staand een powerpoint doen met vijftig slides, maar leek me toch niet zo handig.’
preview
Maak je comeback - Vind jezelf opnieuw uit na een tegenslag
Stella de Jager 15 november 2018 Vorig jaar vertrok Hans van Breukelen met veel rumoer als  tech­nisch directeur van de KNVB. Maar Hans is wel vaker door het stof gegaan. Hij heeft zware blessures gehad, tot twee keer toe dacht hij dat hij nooit meer op topniveau zou kunnen voetballen.

Over Hans van Breukelen

Hans van Breukelen was keeper bij FC Utrecht, PSV en het Nederlands elftal. De laatste jaren specialiseert hij zich in trainingen voor het bedrijfsleven en wedijvert hij voor een beter opleidingsprogramma voor jonge voetballers. Zijn vorige boek heette 'Winnen!'

Andere boeken door Hans van Breukelen

Over Benno Diederiks

Benno Diederiks is een zeer ervaren Master Executive coach, talentontwikkelaar en schrijver. Hij werkt met en voor executives, DGA's, HR-managers; alleen en in samenwerking met een aantal landelijke trainingsbureaus.

Andere boeken door Benno Diederiks

Inhoudsopgave

Het is nooit te laat voor een comeback
Voorwoord door Hans van Breukelen 7

1 Inleiding – Jij bent een schatkamer vol unieke talenten 13
2 Fase 1: vallen 21
3 Fase 2: drang naar rehabilitatie 43
4 Fase 3: inzicht 65
5 Fase 4: willen 87
6 Fase 5: kunnen 113
7 Fase 6: durven 143
8 Fase 7: mogen 171
9 Fase 8: regie over eigen scenario’s 191

Nawoord door Benno Diederiks 211
Bronnen 215
Over de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker 217
Dankwoord 221

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Maak je comeback...