Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 58% korting

Doelbereiktheid

De weg naar succes

Paperback Nederlands 2019 9789492984883
Laatste exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
23,50
9,95
VOORDEEL - 58% korting

Samenvatting

‘Waarom schrijf ik dit boek? Omdat ik jou wil inspireren, omdat ik jou wil helpen jouw doelen te bereiken. ’

Als je eerlijk bent naar jezelf, ben je dan tevreden met hoe, wie en wat je nu bent? Visualiseer jouw bronwens naar een zo helder mogelijk droombeeld, een plaatje in jouw hoofd. Weten waar je nu staat, gaat over keuzes uit het verleden; waar je straks staat, is een mindset. Als jouw doel niet je ‘allerste’ (het allerbelangrijkste) is, zullen de dagelijkse dingen voorgaan.

Deze tips en meer deelt Alex Klein in zijn boek Doelbereiktheid. Aan de hand van een overzichtelijk stappenplan brengt hij je bij het doel dat je wilt bereiken. Dit kan van alles zijn: een boek schrijven, afvallen, of meer volgers krijgen op social media. Met persoonlijke voorbeelden illustreert de auteur hoe je je doel kunt bepalen, welk gedrag leidt tot het verwezenlijken van dat doel en hoe je tot actie overgaat. Zit je vol goede voornemens, maar wil het realiseren ervan nog niet echt lukken?

Met Doelbereiktheid heb je zeker succes!

Specificaties

ISBN13:9789492984883
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:164
Druk:1
Verschijningsdatum:19-4-2019
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Doelbereiktheid - 'Prima boekje om te helpen met goede voornemens'
Elly Stroo Cloeck | 14 oktober 2020
In het handzame en luchtige boekje Doelbereiktheid van Alex Klein vind je een stappenplan om je doel te bereiken. Aan de orde komen: doelen stellen die haalbaar zijn, subdoelen bepalen, discipline, verantwoordelijkheid nemen, anderen om hulp vragen.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Alex Klein

Alex Klein (1969) studeerde bedrijfskunde aan de Universiteit Nyenrode en behaalde zijn MBA-titel aan de University of Rochester in de Verenigde Staten. Tevens rondde hij de studie communicatiekunde af en behaalde een postacademische graad in strategische marketing. Hij was commercieel manager bij de glasfabriek in Leerdam en financieel directeur bij een internationaal opererende beveiligingsorganisatie. Momenteel is hij als universitair docent verbonden aan Nyenrode Business Universiteit en doceert hij op verscheidene hogescholen en business schools de vakgebieden (financiële) bedrijfskunde en marketing & sales management. Die unieke combinatie van theorie en praktijk, samen met de jarenlange ervaring van het overdragen van kennis, stelt Alex Klein in staat om ingewikkelde concepten op een eenvoudige wijze uit te leggen.

Andere boeken door Alex Klein

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Doelbereiktheid