Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Denk je dat je mij kunt helpen?

Hoe het is om in therapie te zijn

Paperback Nederlands 2022 9789493272231
Verkooppositie 3401Hoogste positie: 920
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

‘Denk je dat je mij kunt helpen?’ is vaak het eerste wat een nieuwe cliënt vraagt aan een therapeut. Als je tijdelijk de weg kwijt bent of het niet lukt om in je eentje antwoorden op levensvragen te krijgen, kan het raadzaam zijn om professionele hulp in te roepen.

Zelfstandig ondernemer Loes Vork liep vast, en vroeg hulp aan psycholoog en psychotherapeut Adriaan van ’t Spijker. In Denk je dat je mij kunt helpen? ervaar je het proces van therapie zowel vanuit Loes als vanuit Adriaan. Vanaf de spannende eerste afspraak leef je mee met de zoektocht. Wat is er eigenlijk met Loes aan de hand? Wat wordt er allemaal besproken en welk effect heeft dat op Loes en Adriaan? Het is een reis van drie jaar intensieve psychotherapie, persoonlijk en niet zonder humor beschreven door zowel zorgvrager als hulpverlener.

Specificaties

ISBN13:9789493272231
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:29-9-2022
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Expertrecensies (1)

Denk je dat je mij kunt helpen? - ‘Mooi en uniek inkijkje in de spreekkamer’
Danny Mullenders | 18 oktober 2022
Danny Mullenders las ‘Denk je dat je mij kunt helpen?’ In dat boek doen Loes Vork en Adriaan van 't Spijker verslag van een intensief therapietraject dat drie jaar duurde. Mullenders: ‘Openhartig, persoonlijk en met humor beschrijven de twee schrijvers, dat wil zeggen de client en hulpverlener, hun perspectief op dat proces.’
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Loes Vork

Loes Vork (1969) is als communicatiedeskundige en zelfstandig ondernemer gewend om de touwtjes in handen te nemen. Als ze zich langere tijd niet goed voelt, probeert ze dan ook uit alle macht om het zelf op te lossen. Totdat ze beseft dat dit niet lukt. Dan roept ze de hulp in van psycholoog Adriaan. Denk je dat je mij kunt helpen? is het tweede boek van Loes, eerder verscheen Uitgelezen, een boek over ‘boekselen’. Loes woont in Gouda, is getrouwd en moeder van een zoon en dochter.

Andere boeken door Loes Vork

Over Adriaan van 't Spijker

 Adriaan van ’t Spijker (1966) is psycholoog en psychotherapeut en werkt als zzp’er in een praktijk voor psychologie en psychotherapie in Schoonhoven. Hij helpt mensen hun veerkracht in te zetten om hun leven (opnieuw) vorm te geven. Daarnaast doceert Adriaan communicatie, samenwerking en reflectievaardigheden aan het Erasmus MC in Rotterdam. Adriaan woont in Schoonhoven, is getrouwd en vader van twee dochters en twee zonen.

Andere boeken door Adriaan van 't Spijker

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Denk je dat je mij kunt helpen?