Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het Managementboek voor de Kinderopvang

Paperback Nederlands 2022 9789493303072
Verkooppositie 939Hoogste positie: 890
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

In 'Het Managementboek voor de Kinderopvang' wordt een stevige theoretische basis gelegd voor de managementopgave van de sector: van de pedagogische kwaliteit naar schaalvergroting en IKC-vorming; van stelseldebatten naar teamproblemen, alles komt aan de orde. Een onmisbaar handboek voor de duizenden beginnende en ervaren managers in de kinderopvang die kennis en zelfreflectie willen combineren.

Jaarlijks wordt er aan miljoen kinderen in de kinderopvang een warm welkom en een veilige speelleeromgeving geboden, op 17.000 locaties. Leidinggevenden in de kinderopvang staan voor de dagelijkse verantwoordelijkheid om dat te managen, te voldoen aan de eisen van de overheid en de verwachtingen van gezinnen.

Specificaties

ISBN13:9789493303072
Trefwoorden:kinderopvang
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:200
Uitgever:Probook.nl
Verschijningsdatum:2-10-2022
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Betsy van de Grift

Betsy van de Grift werkt als onafhankelijk auteur en adviseur voor kinderopvang en kleuteronderwijs. Zij is een zeer ervaren bestuurder en ondernemer in de jonge kind sector, met een pedagogische en bedrijfskundige achtergrond. Door haar reeks ‘kinderbreinboeken’ is zij een veelgevraagd spreker en directiecoach. In november 2020 verscheen ‘De Kleutervriendelijke School’, genomineerd als beste onderwijs van het jaar. Het Managementboek voor de Kinderopvang is haar 10e boek, waarmee zij de het management van de kinderopvang wil versterken en een podium wil geven die het verdient: directeuren in de kinderopvang is -echt waar- een werkwoord! Betsy streeft er naar duurzame leerimpulsen te geven aan het opvoedkundig en educatief aanbod aan 0-7 jarigen.

Andere boeken door Betsy van de Grift

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het Managementboek voor de Kinderopvang