Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Systemic Leadership

Fertile soil for fruitful leadership

E-book Epub met watermerkbeveiliging Engels 2014 9789462544024
Niet leverbaar.
9,-

Samenvatting

Vroeg of laat komen veel leiders tot de ontdekking dat hun verzamelde managementvaardigheden slechts ten dele bepalen hoe effectief en succesvol u een bijdrage aan de organisatiedoelen levert. Diepgewortelde patronen die soms van generatie op generatie zijn doorgegeven, blijken daarin een bepalende factor. Patronen die een kwaliteit herbergen en tegelijk een valkuil kunnen vormen. De overdracht vanuit het familiesysteem naar uw leiderschapsstijl lijkt onvermijdelijk, totdat u begrijpt waarom die overdracht plaatsvindt.

Met 'Systemic Leadership' beschrijft Bas de Kruyff hoe de leider van nu nog altijd wordt beïnvloed door zijn oorsprong en afstamming. Ook benoemt hij essentiële principes waarmee u als leider het organisatiesysteem goed laat functioneren. Daarmee krijgt u de kaders aangereikt om te reflecteren op de dieper liggende patronen in uw leiderschap, waarvan vaak de kiem is gelegd in uw familiesysteem. Zodat u bewust de keuze kunt maken hoe u hiermee in de toekomst wilt omgaan.

Als leider vormt u immers een belangrijk radertje in het systeem dat uw organisatie is. En de manier waarop u functioneert heeft een grote invloed op het gehele systeem.

Specificaties

ISBN13:9789462544024
Taal:Engels
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:127
Druk:3
Verschijningsdatum:15-7-2014
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Bas de Kruyff

Bas de Kruyff (1966) is een doorgewinterde begeleider op het vlak van leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Als oprichter van Anker & Kompas verzorgt hij sinds 2004 trainingen, workshops en individuele begeleiding. Hierin vormt systemisch werk voor hem een grote bron van inspiratie.

Andere boeken door Bas de Kruyff

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Systemic Leadership