Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Hoe krijg je altijd gelijk?

49 psychologische inzichten (die je misschien maar niet moet gebruiken)

Audio-download Mp3 Nederlands 2019 9789462551695
Voormalig top 100Totaal 29 dagen
Direct te downloaden

Samenvatting

Als feiten en argumenten niet meer werken heb je zwaarder geschut nodig om anderen te overtuigen. Dit boek bevat de 49 beste psychologische inzichten om met subtiele manipulatie zaken naar je hand te zetten. Mensen gaan doen wat jij wilt, en ze zullen je er zelfs om roemen.

Hoe geef je mensen de illusie dat ze controle hebben? Hoe creëer je de schijn van objectiviteit? Hoe maak je gebruik van de onbetrouwbaarheid van ons geheugen? Hoe zet je cijfers naar je hand? Hoe maak je gebruik van ieders angst voor verlies?

Aan de hand van sociaalpsychologisch onderzoek laat Leo Pot zien dat je altijd je zin kunt krijgen, dankzij de weeffouten in het brein van de mensen om je heen. Aan jou de keuze om hier gebruik van te maken. Of niet....

Leo Pot schreef eerder de bestseller Hoe pak je een oen zijn poen, over de psychologie van overtuigen in marketing en sales. Lezers schreven:

'Kort en krachtig, een must-read!'
'Compact en interessant!'
'Leerzaam en leuk geschreven!'
'Heel vreselijk nuttig!'
'Een echte eye-opener!'

Specificaties

ISBN13:9789462551695
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Verschijningsdatum:27-9-2019
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
2 stemmen
2
0
0
0
0

Interviews en artikelen (1)

preview
Hoe krijg je altijd gelijk?
Leo Pot 1 september 2017 Het is fascinerend dat in ons geavanceerde brein nog altijd bugs uit de oertijd zitten die er voor zorgen dat we met regelmaat denkfouten maken.

Over Leo Pot

Leo Pot is succesvol manager en cultuurondernemer. Eerder schreef hij de enthousiast ontvangen managementboeken 'Hoe pak je een oen zijn poen?' over het gebruik van psychologie in marketing en sales en 'Hoe krijg je altijd gelijk?' met 49 psychologische inzichten (die je misschien toch maar niet moet gebruiken…). Verder zijn van zijn hand: 'Hack je brein' en 'Lulkoek'.

Andere boeken door Leo Pot

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hoe krijg je altijd gelijk?