Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het nieuwe werken

Hoe werk je effectiever en productiever

Paperback Nederlands 2016 9789000354887
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Hoe wordt u stressbestendig? Wat houdt timemanagement precies in? Hoe zorgt u dat u uw mail de baas blijft? Hoe bepaalt u waar en hoe u het best werkt? Hoe houdt u overzicht over alle informatie en taken die u nodig hebt? En wat zijn nu precies de voordelen van 'het nieuwe werken'? Er is al ontzettend veel geschreven over het nieuwe werken, maar duidelijker wordt het er over het algemeen niet op.

Met dit compacte handboek bent u binnen de kortste keren helemaal op de hoogte en leert u alle ins & outs van het nieuwe werken en hoe u hier als werknemer het beste mee om kunt gaan.

Essentieel is dat er in Het nieuwe werken en al zijn varianten nagedacht wordt over hoe je werkt, waar je werkt, met wie je werkt en met welke middelen je werkt. Is het logisch of heeft het een meerwaarde om op kantoor iets te doen? Is het slim om op kantoor samen op een kamer te zitten? Is het nuttig dat vanaf 8:30 te doen en tot 17:00 uur? Dit boek geeft je antwoorden op deze en nog meer vragen over het nieuwe werken én adviezen om slimmer te werken.

Specificaties

ISBN13:9789000354887
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Uitgever:Het Spectrum
Druk:2
Verschijningsdatum:27-7-2016
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (2)

Het nieuwe werken
Carla Verwijs | 19 juni 2007
Ons werk en onze werkomgeving gaan de komende jaren drastisch veranderen. Dat gebeurt deels vanzelf, als we de technologische ontwikkelingen volgen. Maar nog belangrijker is dat we onze mentaliteit aanpassen. Hier moet nog een grote stap gemaakt worden, zo lezen we in het boek 'Het nieuwe werken' van Dik Bijl. De auteur is werkzaam bij Microsoft en schreef dit boek voor managers om een discussie op gang te brengen.
Lees verder
Het nieuwe werken
Gert-Jan Hospers | 4 januari 2004
Managers vormen de snelst groeiende beroepsgroep in ons land, zo becijferde het CBS eind 2003. Tussen 1994 en 2003 steeg het aantal managers met 75% tot 175.000. Vooral in de (semi)publieke sector zoals de zorg en het onderwijs is de manager in opkomst. Wie wil weten wat daarvan de achtergrond is, moet zeker 'Het nieuwe werken' van Ben Ligteringen lezen.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Over Arjan Broere

Arjan Broere werkt als trainer voor GITP International, een bureau op het gebied van beoordelen en ontwikkelen van menselijk talent.

Andere boeken door Arjan Broere

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het nieuwe werken