Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Corporate Rebels

Making Work More Fun

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2020 9789047011323
Direct te downloaden

Samenvatting

Joost Minnaar en Pim de Morree, beter bekend als de Corporate Rebels, zijn op een missie om een revolutie te ontketenen in de manier waarop we werken.

In de zomer van 2015 zegden Joost en Pim hun veelbelovende, maar frustrerende banen op om de ruim honderd namen op hun bucketlist van ’s werelds meest inspirerende organisaties, managementgoeroes, vooraanstaande wetenschappers, tegendraadse ondernemers en CEO’s te spreken.

Volg ze op hun avontuur en lees in ‘Corporate Rebels’ wat ze te weten kwamen op hun ontdekkingstocht. Werk kan leuker, beter en inspirerend zijn, ook voor jou!

Specificaties

ISBN13:9789047011323
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:224
Druk:1
Verschijningsdatum:31-3-2020
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (3)

Corporate Rebels - 'Een heerlijk boek'
Sandra Kok | 10 augustus 2020
Wat een heerlijk boek is Corporate Rebels van Joost Minnaar en Pim de Morree! Naast dat het lekker leest, hebben de schrijvers verhalen opgetekend van prachtige, succesvolle bedrijven die het echt anders doen. Geen traditionele bedrijfspiramide, waarmee heel veel heilige huisjes omgaan.
Lees verder
Corporate Rebels - 'Een inspirerend, actueel en leesbaar boek'
Elly Stroo Cloeck | 7 mei 2020
We willen allemaal leuk werk. Is dat een utopie? Nee hoor! In dit, begin 2020 verschenen managementboek Corporate Rebels van corporate rebels Joost Minnaar en Pim de Morree, lees je over een flink aantal bedrijven waar het wèl leuk werken is.
Lees verder
Corporate Rebels - 'Je krijgt de beloofde ‘ouverture vol mogelijkheden'
Rudy Kor | 29 april 2020
Vooraf: Misschien zijn voor u Minnaar en De Morree onbekend, ze timmeren al een paar jaar aan de weg met het Engelstalige blog Corporate Rebels. Ze publiceerden onder andere in The New York Times, The Guardian en FD. Delen van het boek zijn eerder gepubliceerd op hun blog.
Lees verder

Lezersrecensies

4.9 van de 5
7 stemmen
6
1
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (3)

interview
Joost Minnaar en Pim de Morree: ‘Pioniers geven medewerkers hun vrijheid terug’
Peter Spijker 24 juni 2020 Onlangs verscheen Corporate Rebels, het boek waarin Joost en Pim met leesbaar plezier verslag doen van hun ontmoetingen met bijzondere, rebelse ondernemers en bestuurders die het roer radicaal durfden om te gooien.
nieuws
Corporate Rebels
Bertrand Weegenaar 27 mei 2020 Het jeukt en het kriebelt. De boodschap van Joost Minnaar en Pim de Morree in Corporate Rebels. Wat zij opschrijven, is niet nieuw, en ook niet innovatief. En toch lijkt het nodig om ‘de boodschap’, in een modern jasje weliswaar, weer op te schrijven en uit te gaan dragen.
preview
Corporate Rebels - Making Work More Fun
Joost Minnaar 2 april 2020 Joost Minnaar en Pim de Morree zijn op een missie om een revolutie te ontketenen in de manier waarop we werken. Ze schreven een boek: Corporate Rebels. In hun preview benoemen ze alvast 8 trends. In hun boek gaan ze daar dieper op in.

Over Joost Minnaar

Het blog van de Corporate Rebels wordt gelezen in meer dan honderd verschillende landen en ze publiceerden onder andere in The New York Times, Forbes, The Huffington Post, The Guardian, Het Financieele Dagblad, NRC Handelsblad en op BBC.com. Ze hebben twee nominaties van Thinkers50 op hun naam staan, en wonnen in 2019 de Thinkers50 Radar Award.

Andere boeken door Joost Minnaar

Over Pim de Morree

Het blog van de Corporate Rebels wordt gelezen in meer dan honderd verschillende landen en ze publiceerden onder andere in The New York Times, Forbes, The Huffington Post, The Guardian, Het Financieele Dagblad, NRC Handelsblad en op BBC.com. Ze hebben twee nominaties van Thinkers50 op hun naam staan, en wonnen in 2019 de Thinkers50 Radar Award.

Andere boeken door Pim de Morree

Inhoudsopgave

INLEIDING
EEN SPRONG IN HET DIEPE

1 VAN WINST
NAAR DOELEN & WAARDEN

2 VAN DE HIËRARCHISCHE PIRAMIDE
NAAR EEN NETWERK VAN TEAMS

3 VAN DIRECTIEF
NAAR SUPPORTIVE LEIDERSCHAP

4 VAN PLANNEN & VOORSPELLEN
NAAR EXPERIMENTEREN & AANPASSEN

5 VAN REGELS & CONTROLE
NAAR VRIJHEID & VERTROUWEN

6 VAN GECENTRALISEERDE
NAAR GEDEELDE AUTORITEIT

7 VAN GEHEIMZINNIGHEID
NAAR RADICALE TRANSPARANTIE

8 VAN FUNCTIES
NAAR TALENT & ONTWIKKELING
SLUIT JE AAN BIJ DE REVOLUTIE
ZIEN IS GELOVEN
PRACTISE WHAT YOU PREACH

DANKWOORD
NOTEN
OVER DE AUTEURS

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Corporate Rebels