Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

De kampvuurvraag

Vind je leven dat bij je past

Paperback Nederlands 2021 9789047015086
Nog niet verschenen, verwacht op 16‑04‑2021

Samenvatting

Er zijn zoveel dingen in je leven die, als je niet uitkijkt, stilletjes de regie van je overnemen. Je carrière, inclusief het geld en de waardering die je daarmee verdient. De verwachtingen van anderen, een jaar van tevoren geboekte vakanties, afspraken met vriendenclubs en rekeningen die telkens weer dringend betaald moeten worden.

Bekruipt jou ook weleens het gevoel: waar blijf ik in dit verhaal? Om zo’n gedachte vervolgens van je af te schudden en je weer onder te dompelen in de dagelijkse hectiek? In dit boek daagt Onno Aerden je uit om nú te kijken naar de manier waarop je je leven invult en niet te wachten tot na je pensioen. Hij inspireert je om na te denken over wat je momenteel doet en wat je zou wíllen doen. Maar het blijft niet bij inspiratie alleen.

Aerdens inzichten en oefeningen leiden tot tien uitgangspunten voor een bewuster leven die iedereeen kan toepassen.

Specificaties

ISBN13:9789047015086
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Druk:1
Verschijningsdatum:16-4-2021
Hoofdrubriek:Psychologie

Over Onno Aerden

Onno Aerden (Breda, 1967) is communicatie-adviseur, uitgever en schrijver. Eerder was hij uitgever en hoofdredacteur bij verschillende uitgeverijen. Wekelijks deelt hij als Man van de Wereld zijn observaties met de lezers van het Financieele Dagblad. Voor die krant schrijft hij ook essays over stijl en interviewt hij regelmatig ondernemers en captains of industry. Aerden schreef de boeken 'Altijd buiten eten!', 'Neem op als je moeder belt', 'Succesvol samenwonen en - 'nov. 2014 -De nieuwe leiders van de BV NL'. Aerden woont samen in Amsterdam en is vader van twee dochters.

Andere boeken door Onno Aerden

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De kampvuurvraag