Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De kampvuurvraag

Vind je leven dat bij je past

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2021 9789047015093
Direct te downloaden

Samenvatting

Er zijn zoveel dingen in je leven die, als je niet uitkijkt, stilletjes de regie van je overnemen. Je carrière, inclusief het geld en de waardering die je daarmee verdient. De verwachtingen van anderen, een jaar van tevoren geboekte vakanties, afspraken met vriendenclubs en rekeningen die telkens weer dringend betaald moeten worden.

Bekruipt jou ook weleens het gevoel: waar blijf ik in dit verhaal? Om zo’n gedachte vervolgens van je af te schudden en je weer onder te dompelen in de dagelijkse hectiek? In dit boek daagt Onno Aerden je uit om nú te kijken naar de manier waarop je je leven invult en niet te wachten tot na je pensioen. Hij inspireert je om na te denken over wat je momenteel doet en wat je zou wíllen doen. Maar het blijft niet bij inspiratie alleen.

Aerdens inzichten en oefeningen leiden tot tien uitgangspunten voor een bewuster leven die iedereeen kan toepassen.

Specificaties

ISBN13:9789047015093
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:192
Druk:1
Verschijningsdatum:13-4-2021
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Expertrecensies (2)

De kampvuurvraag - 'Stof tot nadenken'
Roy van den Anker | 13 september 2021
 De kampvuurvraag. Dan heb ik gelijk een beeld van stoere mannen met baarden en tatoeages die onder het genot van een pot bier en stukken vlees net zo stoere ideeën spuien bij een kampvuur. Ik denk in ieder geval niet aan de analyse en zelfreflectie van een 43-jarige schrijver die vastloopt in een leven dat hem geen voldoening brengt.  
Lees verder
De kampvuurvraag - 'Kan diepgaande consequenties hebben'
Henk Jan Kamsteeg | 10 mei 2021
Boeken over de zoektocht naar de zin van het leven, las ik genoeg. Sterker nog: Ik schreef er zelf een. In geen van deze boeken, stelde de auteur zichzelf echter zo kwetsbaar op als in De kampvuurvraag. 
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Interviews en artikelen (1)

preview
De kampvuurvraag - Vind het leven dat bij je past
Onno Aerden 28 april 2021 Onno Aerden deelt in De kampvuurvraag inzichten en oefeningen die leiden tot tien uitgangspunten voor een bewuster leven. Iedereen kan ze toepassen. In zijn preview vertelt hij waarom - en hoe - zijn boek er kwam.

Over Onno Aerden

Onno Aerden (Breda, 1967) is communicatie-adviseur en publicist. Eerder was hij uitgever en hoofdredacteur bij verschillende uitgeverijen. Als 'Man van de wereld' schreef hij jarenlang een wekelijkse column voor het Financieele Dagblad. Op de site van EW gaf hij wekelijks ongevraagd communicatieadvies aan mensen in het nieuws. Ook co-presenteerde hij op televisiezender RTL-Z.  Aerden levert regelmatig bijdragen aan verschillende media. www.inhoudelijkezaken.nl 

Andere boeken door Onno Aerden

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De kampvuurvraag