Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , e.a.

Crucial Conversations (Herziene editie)

Gespreksvaardigheden voor als er veel op het spel staat

Paperback Nederlands 2022 9789047016274
Verkooppositie 957Hoogste positie: 394
Nog niet verschenen, verwacht op 25‑10‑2022

Samenvatting

Een goed gesprek voeren is lastig en als er heftige emoties en gevoelige belangen bij komen kijken, ontspoort het al snel. En al helemaal wanneer er sprake lijkt van discriminatie, uitsluiting of machtsmisbruik.

Crucial Conversations leert je om op deze bepalende momenten constructief te blijven communiceren wanneer anderen ontploffen, een veilige situatie te creëren waarin vrijwel alles bespreekbaar is en hoe je telkens je emoties overwint en terugkeert naar wat je wilt bespreken. Al twee decennia lang is Crucial Conversations hét boek op het gebied van gespreksvaardigheden.

Deze vernieuwde editie sluit bovendien nog beter aan op de moderne werkvloer, met concrete tips voor digitale communicatie en het bespreken van de politieke en maatschappelijke kwesties van vandaag de dag.

Specificaties

ISBN13:9789047016274
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:256
Druk:1
Verschijningsdatum:25-10-2022
ISSN:

Over Joseph Grenny

Jospeh Grenny, Kerry Patterson, Ron McMillan en Al Switzler zijn de oprichters van VitalSmarts en internationaal erkend vanwege hun grensverleggende werk op het gebied van organisatiekunde en management.

Andere boeken door Joseph Grenny

Over Kerry Patterson

Kerry Patterson, Jospeh Grenny, Ron McMillan en Al Switzler zijn de oprichters van VitalSmarts en internationaal erkend vanwege hun grensverleggende werk op het gebied van organisatiekunde en management.

Andere boeken door Kerry Patterson

Over Ron McMillan

Ron McMillan, Jospeh Grenny, Kerry Patterson en Al Switzler zijn de oprichters van VitalSmarts en internationaal erkend vanwege hun grensverleggende werk op het gebied van organisatiekunde en management.

Andere boeken door Ron McMillan

Over Al Switzler

Al Switzler, Ron McMillan, Jospeh Grenny en Kerry Patterson zijn de oprichters van VitalSmarts en internationaal erkend vanwege hun grensverleggende werk op het gebied van organisatiekunde en management.

Andere boeken door Al Switzler

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Crucial Conversations (Herziene editie)