Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Scale-ups & downs

Gids je organisatie door elke groeispurt

Paperback Nederlands 2023 9789047016809
Verkooppositie 946Hoogste positie: 771
Nog niet verschenen, verwacht op 15‑02‑2023
24,99

Samenvatting

Een snelgroeiend bedrijf: het klinkt als een droomscenario voor iedere beginnende ondernemer. Toch brengt groei ook veel uitdagingen met zich mee. Want dat wat jou als oprichter succesvol maakte, wordt nu je grootste valkuil: je kunt niet meer alles zelf doen, maar moet anderen gaan aansturen. Vaak blijken de mensen met wie je gestart bent helemaal niet zo geschikt te zijn om je bedrijf verder te brengen. Hoe bouw je dan toch een organisatie op die topprestaties kan leveren?

In 'Scale-ups & downs' nemen Wendy van Ierschot, internationaal expert op het gebied van People & Culture in snelgroeiende organisaties, en striptekenaar Gerrit de Jager je mee langs de meest cruciale fasen van een scale-up. Ze laten zien met welke uitdagingen je in elke fase te maken krijgt, hoe je steeds weer de beste mensen vindt en hoe je die mensen optimaal tot hun recht laat komen. Of je nou twee of honderd medewerkers hebt, met dit boek heb je alles in handen wat je nodig hebt om succesvol te groeien.

Specificaties

ISBN13:9789047016809
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:172
Druk:1
Verschijningsdatum:15-2-2023
Hoofdrubriek:Ondernemen
ISSN:

Over Wendy van Ierschot

WENDY VAN IERSCHOT is ondernemer, tech investeerder, oprichter en CEO van VIE People. Ze is een veelgevraagd spreker, columnist en podcastmaker voor BNR. Ze schreef het boek scale-ups & downs samen met Gerrit de Jager dat vanaf half februari 2023 in de winkels ligt. Daarin deelt ze hoe je jouw organisatie het beste door de eerste 4 fasen van groei leidt.

Andere boeken door Wendy van Ierschot

Over Gerrit de Jager

Gerrit de Jager (1954) is aan de Rietveld Academie opgeleid tot audiovisueel vormgever. De storyboards die hij daar leerde maken ontaardden in strips - en die bepaalden zijn verdere loopbaan. Net van school werd hij dankzij het succes van de strip De Familie Doorzon de drukbezette striptekenaar die hij tegenwoordig nog steeds is, met lopende series in Nieuwe Revu, Margriet, Algemeen Dagblad en Het Financieele Dagblad.

Andere boeken door Gerrit de Jager

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Scale-ups & downs