Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Solliciteren voor starters

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2013 9789059406537
Direct te downloaden

Samenvatting

Er komt heel wat kijken bij solliciteren. Vooral als u voor het eerst de arbeidsmarkt betreedt, die op dit moment zeker niet gemakkelijk is. Dit is het eerste boek over solliciteren dat speciaal op starters gericht is: of u nu net uw opleiding afgerond hebt of al een beetje werkervaring hebt opgedaan.

Goed solliciteren kunt u leren in de praktijk, maar het duurt lang. Als u geen kansen wilt missen en u kansen zo goed mogelijk wilt benutten, dan is dit e-book voor u bedoeld. Ontdek snel alles wat u als starter moet weten om met succes te solliciteren. Alle stappen van het sollicitatieproces worden behandeld.

Welke baan past bij u? Hoe stelt u uw cv het beste op en hoe schrijft u een succesvolle sollicitatiebrief? Hoe vindt u geschikte vacatures? Hoe benadruk u uw sterke punten? Hoe bereidt u een sollicitatiegesprek goed voor en hoe voert u het gesprek? De auteur levert vanuit haar ervaring alle tips om de baan te vinden die bij u past. En die baan ook te krijgen!

'Hanneke weet uit ervaring waar een recruiter op let bij jouw sollicitatie. Deze kennis (en dit toepassen) geeft je een voorsprong op je mede sollicitanten en verhoogt kans dat juist jij succes boekt! De best bestede 6,49 euro voor een onervaren sollicitant!' - Marcel Brilman (meest invloedrijke corporate recruiter 2012)

Specificaties

ISBN13:9789059406537
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:4
Druk:1
Verschijningsdatum:7-6-2013
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Hanneke van Stigt Thans

Hanneke van Stigt Thans is een expert op het gebied van carrièreadvies en van solliciteren in het bijzonder. Vanuit haar bedrijf IKbv helpt zij mensen te ontdekken welke baan of studie écht bij ze past. Ze helpt mensen om gemakkelijker en met meer resultaat te solliciteren, of meer succes en plezier te hebben als ondernemer. Om in organisaties de juiste persoon op de juiste plek te hebben, begeleidt en adviseert Hanneke werkgevers als het gaat om instroom, doorstroom en uitstroom van personeel. Hanneke geeft diverse trainingen en workshops voor werkzoekenden, werknemers, ondernemers en werkgevers.

Andere boeken door Hanneke van Stigt Thans

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Solliciteren voor starters